Чет муабети (ти реков-ми рече)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Всушност и не е баш точно. Пошто мајка ми има добри познавања од тревки дома често суши листови и цветови (пред да се обидете да извртите муабет, нема мери џејн). Погоди каква боја се листовите од пелин, кантарион, тегавец, петрови гаќи (растение е, ретко) и сл. ако ги исушиш во темна сува соба? Мхм, остануваат зелени.

So the victory is not approved. (wasntme)
Бај Д веј муабетот беше друг бе другар, дека уствари марихуаната останува зелена, не мења боја, а не дали има и други растенија шо остануваат зелени ;) шо значи, марихуаната и да ја сушиш останува ЗЕЛЕНА!!! Овие се на пример добро исушени а башка и доста квалитетни туфки, и пак се зелени, пример де :D За разлика од другите шо збореа дека имало и ваква и онаква боја на марихуана, да има ама ти бе баче не го пушиш цветот, ти листот го пушиш, што уствари си е секад зелен, па и кога е исушен ;)
marijuana-335ab7b070ff4912526c9ddde0ecd48158f3eb99-s6-c10.jpg

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
А за мене пиво? Што е бре ова, мене нити кафе ме нуди некој, нити пиво...што сум јас, црнец?
Кога ќе воочиш дека имам право, не викам дека ти немаш туку сосема нешто друго ми кажуваш во кое имаш право, ама не се бара тоа, тогаш ќе има и частење и се :sreken И бај д веј да беше црнец сега ќе беше до мене, у кревет у моментов, наместо другарка ми од Битола :giggle

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Бај Д веј муабетот беше друг бе другар, дека уствари марихуаната останува зелена, не мења боја, а не дали има и други растенија шо остануваат зелени ;) шо значи, марихуаната и да ја сушиш останува ЗЕЛЕНА!!! Овие се на пример добро исушени а башка и доста квалитетни туфки, и пак се зелени, пример де :D
Само што ти ги кажав, пелин, тегавец.:) Секогаш се зелени.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Само што ти ги кажав, пелин, тегавец.:) Секогаш се зелени.
Омг незнам дали можам да издржам до 7 саат да се објаснувам дека МАРИХУАНАТА Е ЗЕЛЕНА no matter what Ни дали је сува или е у саксија уште, или на плантажа или ватевр, не ме занима за другите растенија, сфаќаш? ја сфаќаш поентата? Не сакам да докажам дека нема други растенија шо си остануваат зелени, ТУКУ ПРОСТО ДЕКА марихуаната си останува зелена. АМАН! (facepalm)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Омг незнам дали можам да издржам до 7 саат да се објаснувам дека МАРИХУАНАТА Е ЗЕЛЕНА no matter what Ни дали је сува или е у саксија уште, или на плантажа или ватевр, не ме занима за другите растенија, сфаќаш? ја сфаќаш поентата? Не сакам да докажам дека нема други растенија шо си остануваат зелени, ТУКУ ПРОСТО ДЕКА марихуаната си останува зелена. АМАН! (facepalm)
Колку што се сеќавам рече „Единствено растение“. Sooo muhahahaha.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Колку што се сеќавам рече „Единствено растение“. Sooo muhahahaha.
Па да точно ама муабетот беше дека се околу нас расцветува бла бла само оно останува зенело (првишниот муабет на Јами), а вие се фативте ко слеп за стап дека и тоа требало да се суши, кога ќе се исушело станувало жолто и маслинесто и незнам ти какво, а ти сврте скроз на друг муабет, дека има и друго растение шо остаува зелено коа се суши, па добро бе и нането останува зелено па шо, не е таа намерата на Јами, како да ти објаснам дека пак не си у право?! да не треба да почнам да цртам на Пеинт па и цртежите да ги праќам?! :unsure мене к*р ме боли за на мајка ти билките по дома, сигорно у пролет не обрнуваш внимание да гледаш како цути кантарион, гледаш у дрвцата по паркови и зеленила ау...Јами само напраи споредба со нив, ништо друго нејќеше момето, нит да покаже нит да докаже, ама тоа е мора некој паметњакович да се најде и да сере за се само да излезе у право) така да фак ју енд тенк ју Се одјавувам за денес и не ме занимаш шо ќе пишеш и кој друг и да пише шо ќе пише ;) Извини шо не сум феномен ко тебе да можам да издржам 3 ноќи без спиење а при тоа да не сум на ред були и кокаин :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Redhead

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Па да точно ама муабетот беше дека се околу нас расцветува бла бла само оно останува зенело (првишниот муабет на Јами), а вие се фативте ко слеп за стап дека и тоа требало да се суши, кога ќе се исушело станувало жолто и маслинесто и незнам ти какво, а ти сврте скроз на друг муабет, дека има и друго растение шо остаува зелено коа се суши, па добро бе и нането останува зелено па шо, не е таа намерата на Јами, како да ти објаснам дека пак не си у право?! да не треба да почнам да цртам на Пеинт па и цртежите да ги праќам?! :unsure мене к*р ме боли за на мајка ти билките по дома, сигорно у пролет не обрнуваш внимание да гледаш како цути кантарион, гледаш у дрвцата по паркови и зеленила ау...Јами само напраи споредба со нив, ништо друго нејќеше момето, нит да покаже нит да докаже, ама тоа е мора некој паметњакович да се најде и да сере за се само да излезе у право) така да фак ју енд тенк ју Се одјавувам за денес и не ме занимаш шо ќе пишеш и кој друг и да пише шо ќе пише ;) Извини шо не сум феномен ко тебе да можам да издржам 3 ноќи без спиењеа при тоа да не сум на ред були и кокаин :zelen
Ќе може стварно да ми црткаш у пеинт? (wasntme)

Те боли к*р? Па иди на уролог бе траблче:)

А од кај знаеш дека јас не и` помагам на мајка ми да ги одгледува тие тревки (пошто сигурно знаеш дека на асфалт не никнуваат тревките па не може да ги собира дур се враќа од работа) и да ги пратам која тревка како цути и како се одвива животот?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
melpomena, знаев дека сакаш надреализам :sreken Те поздравувам со едно турско кафе што ќе си го направиш сама зашто мене ногава ме боли и не можам да станам. :*