Абе и ова не останува,јас како што знам треба да се исушизелено е... полека расцутува ....
а некои работи остануваат зелени како оваа---
Абе и ова не останува,јас како што знам треба да се исушизелено е... полека расцутува ....
Јес,ај ноу дет филинг,енд ај фил д сејм ту
Јес,ај ноу дет филинг,енд ај фил д сејм ту
Сам тајмс,ај тинк дет ај вана мис а тинкAh... true story...
Сам тајмс,ај тинк дет ај вана мис а тинк
Знаев,знаевhahahah same here
Знаев,знаев
Па дури и си се тешам дека тоа е во сечија човекова природа
Да ни недостига она што веќе го немаме,да го идеализираме кога ке го изгубиме.
Блазе си им на оние кои ги прават работите да им бидат поинаку,мене тешко ми успева.
Не постои такво нешто, перфекцијата е имагинарна но никогаш реална.Можеби имаш право, можеби е дел од човековата природа...
но во мојот случај не претерувам со ниедно негово идеализирање... совршен е.. совршен за мене : )
Така си е, оваа секогаш си останува зелена, они не те ни сфаќаат срцка, зелена била, па требала да се суши, па имало и прпл хејз и ред видов и кафеавкаста станувала кога ќе се исуши и к***в ми уште малку да ми го подудлавте и топ ќе си бевтезелено е... полека расцутува ....
FLAWLESS VICTORY!Така си е, оваа секогаш си останува зелена, они не те ни сфаќаат срцка, зелена била, па требала да се суши, па имало и прпл хејз и ред видов и кафеавкаста станувала кога ќе се исуши и к***в ми уште малку да ми го подудлавте и топ ќе си бевте
Муабетот беше дека се у природата е зелено па расцветува, само овој цвет т.е. ова растение си останува зелено, шо е и точно