Да да,баш се радикалниА кажи ама ми се јаки емотиканиве
Всушност и не е баш точно. Пошто мајка ми има добри познавања од тревки дома често суши листови и цветови (пред да се обидете да извртите муабет, нема мери џејн). Погоди каква боја се листовите од пелин, кантарион, тегавец, петрови гаќи (растение е, ретко) и сл. ако ги исушиш во темна сува соба? Мхм, остануваат зелени.Така си е, оваа секогаш си останува зелена, они не те ни сфаќаат срцка, зелена била, па требала да се суши, па имало и прпл хејз и ред видов и кафеавкаста станувала кога ќе се исуши и к***в ми уште малку да ми го подудлавте и топ ќе си бевте
Муабетот беше дека се у природата е зелено па расцветува, само овој цвет т.е. ова растение си останува зелено, шо е и точно
Страшно е колку си предвидливВсушност и не е баш точно. Пошто мајка ми има добри познавања од тревки дома често суши листови и цветови (пред да се обидете да извртите муабет, нема мери џејн). Погоди каква боја се листовите од пелин, кантарион, тегавец, петрови гаќи (растение е, ретко) и сл. ако ги исушиш во темна сува соба? Мхм, остануваат зелени.
So the victory is not approved.
Нели? А ти само што се преплаши и се подмрдна од местотоСтрашно е колку си предвидлив
А за мене пиво? Што е бре ова, мене нити кафе ме нуди некој, нити пиво...што сум јас, црнец?