Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Така си е, оваа секогаш си останува зелена, они не те ни сфаќаат срцка, зелена била, па требала да се суши, па имало и прпл хејз и ред видов и кафеавкаста станувала кога ќе се исуши и к***в ми уште малку да ми го подудлавте и топ ќе си бевте
Муабетот беше дека се у природата е зелено па расцветува, само овој цвет т.е. ова растение си останува зелено, шо е и точно
Всушност и не е баш точно. Пошто мајка ми има добри познавања од тревки дома често суши листови и цветови (пред да се обидете да извртите муабет, нема мери џејн). Погоди каква боја се листовите од пелин, кантарион, тегавец, петрови гаќи (растение е, ретко) и сл. ако ги исушиш во темна сува соба? Мхм, остануваат зелени.

So the victory is not approved. (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Всушност и не е баш точно. Пошто мајка ми има добри познавања од тревки дома често суши листови и цветови (пред да се обидете да извртите муабет, нема мери џејн). Погоди каква боја се листовите од пелин, кантарион, тегавец, петрови гаќи (растение е, ретко) и сл. ако ги исушиш во темна сува соба? Мхм, остануваат зелени.

So the victory is not approved. (wasntme)
Страшно е колку си предвидлив :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Redhead and Trouble