Па да точно ама муабетот беше дека се околу нас расцветува бла бла само оно останува зенело (првишниот муабет на Јами), а вие се фативте ко слеп за стап дека и тоа требало да се суши, кога ќе се исушело станувало жолто и маслинесто и незнам ти какво, а ти сврте скроз на друг муабет, дека има и друго растение шо остаува зелено коа се суши, па добро бе и нането останува зелено па шо, не е таа намерата на Јами, како да ти објаснам дека пак не си у право?! да не треба да почнам да цртам на Пеинт па и цртежите да ги праќам?!
мене к*р ме боли за на мајка ти билките по дома, сигорно у пролет не обрнуваш внимание да гледаш како цути кантарион, гледаш у дрвцата по паркови и зеленила ау...Јами само напраи споредба со нив, ништо друго нејќеше момето, нит да покаже нит да докаже, ама тоа е мора некој паметњакович да се најде и да сере за се само да излезе у право) така да фак ју енд тенк ју
Се одјавувам за денес и не ме занимаш шо ќе пишеш и кој друг и да пише шо ќе пише
Извини шо не сум феномен ко тебе да можам да издржам 3 ноќи без спиењеа при тоа да не сум на ред були и кокаин