Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Седи,недоволен 1 :D
кај ми е кафето?:place
само ветуваш а не исполнуваш
Па сабајле го пратив по пошта. Може и поштарот го има испиено. Ај сеа ќе напраам по едно нескафе без млеко за тебе, со млеко за мене.

nescafe-classic-925007975-1798-1(1).jpg
NESCAFE-MUG_HR_merge.jpeg

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and melpomena

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Па сабајле го пратив по пошта. Може и поштарот го има испиено. Ај сеа ќе напраам по едно нескафе без млеко за тебе, со млеко за мене.

nescafe-classic-925007975-1798-1(1).jpg
NESCAFE-MUG_HR_merge.jpeg
еееее а на другарите нема а ???
Lena
глеаш они пијат на другарите нема....не се фер...:D:D:D:D :p:p

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Kaков фудбал мори .... :*
Таков фудбал со топка на отворено .. се скапав трчање .. ќе ослабам :p :sram

Девојчето за кое зборувате прво треба да сфатите колку години има. И покрај сета нејзина зрелост, мора малку да обрнете внимание на нејзините години.
Истото важи и кога се зборува за Sarah Mila Kunis ZmajChe сите тие се се’ уште деца (простете ако се видите навредени донекаде) и секако дека на моменти ќе имаат некој киксови...
Ние возрасните имаме трачарски киксови еден куп по форумов а не пак дете(посебно девојче).
А што се однесува до упатеноста на работите од форумов...
Пред да се зачленам можеби една недела ве следев. И знав горе долу кој какви постови има.
Кајгана ја следам цел живот - и скоро сите членови ги знам како размислуваат, па не сум се зачленил сеуште.
Татенце не ми се нервирај.. и до некаде си во право да, деца сме ваљда .. еспешли јас и сара :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and Arkantos

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Да разјаснам нешто.
  • Немам дупли профил, а на такво не сум ни помислила.
  • Не висам во темите по цел ден и чекам оф топици за да бришам- тотално е спротивното.
  • Не опоменувам ако некој не ми се допаѓа.
  • Не сум должна да образложувам зошто сум избришала мислење на Рајко или на Петко, пошто според Трајка не било оф топик.
  • Не сакам да се карам со членови.
  • Не ми значи бројката на мислења ниту пак на допаѓања.
Најчесто за ова ме спомнуваат во постови или пак по ПП, можеби повеќето ме замислувате дека форумот ми е живот и сон ми е овде да ве командувам. Но напротив, овде сум за дружба и да си го поплнувам слободното време, а тоа што се нафатив да чистам по теми си е мое, ако не ви се допаѓа како модерирам има админ има теми па жалете се.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Да разјаснам нешто.
  • Немам дупли профил, а на такво не сум ни помислила.
  • Не висам во темите по цел ден и чекам оф топици за да бришам- тотално е спротивното.
  • Не опоменувам ако некој не ми се допаѓа.
  • Не сум должна да образложувам зошто сум избришала мислење на Рајко или на Петко, пошто според Трајка не било оф топик.
  • Не сакам да се карам со членови.
  • Не ми значи бројката на мислења ниту пак на допаѓања.
Најчесто за ова ме спомнуваат во постови или пак по ПП, можеби повеќето ме замислувате дека форумот ми е живот и сон ми е овде да ве командувам. Но напротив, овде сум за дружба и да си го поплнувам слободното време, а тоа што се нафатив да чистам по теми си е мое, ако не ви се допаѓа како модерирам има админ има теми па жалете се.

Мене баш ми се допаѓа тоа твое dominatrix понашање :gladen

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma