Ај на мусака со тиквичкида бе....
интересно е да се снима филм во оваа чудесна земја....на најчудните чуда....
Ај на мусака со тиквичкида бе....
интересно е да се снима филм во оваа чудесна земја....на најчудните чуда....
мммммм.......сакамАј на мусака со тиквички
Па не иде салата со кисело млекомммммм.......сакам
и салата марула со младо кромидче.....ммммм....вкусно...њам
може и така....хехехехеПа не иде салата со кисело млеко
Па сабајле го пратив по пошта. Може и поштарот го има испиено. Ај сеа ќе напраам по едно нескафе без млеко за тебе, со млеко за мене.Седи,недоволен 1
кај ми е кафето?
само ветуваш а не исполнуваш
еееее а на другарите нема а ???Па сабајле го пратив по пошта. Може и поштарот го има испиено. Ај сеа ќе напраам по едно нескафе без млеко за тебе, со млеко за мене.
Таков фудбал со топка на отворено .. се скапав трчање .. ќе ослабамKaков фудбал мори ....
Татенце не ми се нервирај.. и до некаде си во право да, деца сме ваљда .. еспешли јас и сараДевојчето за кое зборувате прво треба да сфатите колку години има. И покрај сета нејзина зрелост, мора малку да обрнете внимание на нејзините години.
Истото важи и кога се зборува за Sarah Mila Kunis ZmajChe сите тие се се’ уште деца (простете ако се видите навредени донекаде) и секако дека на моменти ќе имаат некој киксови...
Ние возрасните имаме трачарски киксови еден куп по форумов а не пак дете(посебно девојче).
А што се однесува до упатеноста на работите од форумов...
Пред да се зачленам можеби една недела ве следев. И знав горе долу кој какви постови има.
Кајгана ја следам цел живот - и скоро сите членови ги знам како размислуваат, па не сум се зачленил сеуште.
Да разјаснам нешто.
Најчесто за ова ме спомнуваат во постови или пак по ПП, можеби повеќето ме замислувате дека форумот ми е живот и сон ми е овде да ве командувам. Но напротив, овде сум за дружба и да си го поплнувам слободното време, а тоа што се нафатив да чистам по теми си е мое, ако не ви се допаѓа како модерирам има админ има теми па жалете се.
- Немам дупли профил, а на такво не сум ни помислила.
- Не висам во темите по цел ден и чекам оф топици за да бришам- тотално е спротивното.
- Не опоменувам ако некој не ми се допаѓа.
- Не сум должна да образложувам зошто сум избришала мислење на Рајко или на Петко, пошто според Трајка не било оф топик.
- Не сакам да се карам со членови.
- Не ми значи бројката на мислења ниту пак на допаѓања.
Ти благодарамМене баш ми се допаѓа тоа твое dominatrix понашање