Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Скоро сите не е исто со сите.
Второ, има разлика од женско и машко во тинејџерски години. Машкото вообичаено го боли половиот орган за трачарски работи.
Колку било тоа брзо бришење на постови? Можеби стоеле 30 минути и таа во меѓувреме ги прочитала...
А можеби и само зборувала без да има појма дека некој...ќе најде корелација со некој минати избришани постови.
Беа во теми недостапни за нерегистрирани членови. Теоријата ти беше шуплива уште од сам почеток.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Скоро сите не е исто со сите.
Второ, има разлика од женско и машко во тинејџерски години. Машкото вообичаено го боли половиот орган за трачарски работи.
Колку било тоа брзо бришење на постови? Можеби стоеле 30 минути и таа во меѓувреме ги прочитала...
А можеби и само зборувала без да има појма дека некој...ќе најде корелација со некој минати избришани постови.

(facepalm)
Во право си Аркантосе:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
melpomena slb_bobo
Тогаш е втората варијанта - сте воделе корелација таму каде што нема.
Бидејќи погоре админот си се изјасни дека девојчето нема друг профил на просторов.
А колку што сум запознаен... тука нема можност за деактивација на профили па да затскрие докази...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
melpomena slb_bobo
Тогаш е втората варијанта - сте воделе корелација таму каде што нема.
Бидејќи погоре админот си се изјасни дека девојчето нема друг профил на просторов.
А колку што сум запознаен... тука нема можност за деактивација на профили па да затскрие докази...
Админот кажа дека нема индикации. Колку што знам тој нити потврди нити порекна. За да он открие дупли профил треба да споредува колачиња, IP адреси и сл., а знаеш колку е лесно да се сокрие претходна трага и никој никогаш да не се посомнева? Да не споменувам колку е лесно да направиш нов „профил“ и да го претставуваш пред другите. Патем, ако толку пратиш на кајгана има еден тон не дупли, море по пет профили имаат правено и не можеш да ги споредиш мислењата и да најдиш корелација меѓу профилите.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Пак има превртување на зборови или мене така ми се чини? :D

Бобо,секој си гледа на работите од свој агол,нели рековме секој има своја вистина :)
Ете си продискутиравме и готово.
Јас сум напишала клевета :rofl која немаше да биде забележана доколку оние кои го тврдат спротивното не ја нагласеа а имаа право доколку тврдат со сигурност дека е клевета само да го избришат мојот пост.
Ама кој ке ја разбере оваа работа,јас искрено не можам (worried)
Погоре нешто имаше таксист со чадор,може да ме префрли до некоја друга димензија? (wasntme)

• Ми се допаѓа

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Без оглед на се`... ако постоеле некои навредливи нејзини постови а сега ги нема поради интервенција на администрација), нема потреба за паника и суптилно омаловажување зошто ја немало. Ја нема - ја нема. Не пишува веќе тука, не пишува. Нејзина одлука. Со тоа што се отвараат констатно вакви дебати за кој член што и како не` прави сите нас да додаваме сол на нешто што веќе е изумрено. Just let it be.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Како не па важни се промените:)
Де ВМРО де СДСМ
си играат на ти го, дај ми го:)
Интересно е знаеш?
да бе....:D
интересно е да се снима филм во оваа чудесна земја....на најчудните чуда....:zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Без оглед на се`... ако постоеле некои навредливи нејзини постови а сега ги нема поради интервенција на администрација), нема потреба за паника и суптилно омаловажување зошто ја немало. Ја нема - ја нема. Не пишува веќе тука, не пишува. Нејзина одлука. Со тоа што се отвараат констатно вакви дебати за кој член што и како не` прави сите нас да додаваме сол на нешто што веќе е изумрено. Just let it be.
Каде некој нешто рече дека постоеле нејзини навредливи постови? :)
Како бе вака ви успева да ги превртувате зборовите.
Девојчето беше повешто од сите нас овде заедно во тој поглед.
Никаде никого барем јас не видов дека некого навредила.
Но еве ти велиш дека навредила па нека биде Just let it be.
Темата каде е членот си постои за да некој си праша,ако не смее да праша не треба да постои.
Се дур си постои кој сака ке си прашува,а на кој му е стало до превртување на зборовите нека си ги превртува па ако појавава зачести да си отвориме и таква тема :D

• Ми се допаѓа

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Пер, само праша каде е. Не смееше? Не требаше? Што е сега оваа галама околу тоа. Праша и кажа дека има мислење дека е дупли профил. Не обвини никого. И мене ме помислиле двоен профил, и по ПП ми имаат пишано да не сум двоен па што.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Пер, само праша каде е. Не смееше? Не требаше? Што е сега оваа галама околу тоа. Праша и кажа дека има мислење дека е дупли профил. Не обвини никого. И мене ме помислиле двоен профил, и по ПП ми имаат пишано да не сум двоен па што.
Седи,недоволен 1 :D
кај ми е кафето?:place
само ветуваш а не исполнуваш