Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Да разјаснам нешто.
  • Немам дупли профил, а на такво не сум ни помислила.
  • Не висам во темите по цел ден и чекам оф топици за да бришам- тотално е спротивното.
  • Не опоменувам ако некој не ми се допаѓа.
  • Не сум должна да образложувам зошто сум избришала мислење на Рајко или на Петко, пошто според Трајка не било оф топик.
  • Не сакам да се карам со членови.
  • Не ми значи бројката на мислења ниту пак на допаѓања.
Најчесто за ова ме спомнуваат во постови или пак по ПП, можеби повеќето ме замислувате дека форумот ми е живот и сон ми е овде да ве командувам. Но напротив, овде сум за дружба и да си го поплнувам слободното време, а тоа што се нафатив да чистам по теми си е мое, ако не ви се допаѓа како модерирам има админ има теми па жалете се.

Абе сара, за другата сара праевме муабет. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Девојчето за кое зборувате прво треба да сфатите колку години има. И покрај сета нејзина зрелост, мора малку да обрнете внимание на нејзините години.
Истото важи и кога се зборува за Sarah Mila Kunis ZmajChe сите тие се се’ уште деца (простете ако се видите навредени донекаде) и секако дека на моменти ќе имаат некој киксови...
Ние возрасните имаме трачарски киксови еден куп по форумов а не пак дете(посебно девојче).
А што се однесува до упатеноста на работите од форумов...
Пред да се зачленам можеби една недела ве следев. И знав горе долу кој какви постови има.
Кајгана ја следам цел живот - и скоро сите членови ги знам како размислуваат, па не сум се зачленил сеуште.
Neznam sto vi bil muabetot,nitu pa zaso jas sum tagnata,samo da kazam deka ne se smetam za dete so moi 23 godini :D pozdrav

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Neznam sto vi bil muabetot,nitu pa zaso jas sum tagnata,samo da kazam deka ne se smetam za dete so moi 23 godini :D pozdrav
Извини.
Зборевме за Сара.13 дали девојката е двоен лик, и некој други банални работи за истото девојче.
Потоа сакав да кажам дека е само дете и дека за некои работи треба да се прогледа низ прсти.
Тука те спомнав и тебе оти искрено.... Без навреди, сметав дека си малолетна.
Сепак не одиме тука со личната карта на чело па не ти ги знам годините, ама по пишувањето ми стоење за 17 можеби 18 години...

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево