Добро јутро : )
Овој е наааааааајрано како сам станаја а да сам фтору смену на работу
Ја не стана, ја рипна од креет, мајке ми искрено рипна, прво очни капаци ми се отфорисфа мислиш крила од колибру су ми
Овј ноќ сам га с'нуваја најдугометражан с'н у мој живот, букфално еј
Финта у с'н е дека се заљуби у девојку што никад не сам гу видеја у живо, финта е што девојка е од форум и е мноо луда
Дада луда е и на форум а богами и у с'н беше ненормално луда. Згазисмо се од смеање у с'н, ама и шмекнасмо се...
С'н е бија најдугачак до ск, пет сата с'н eeeej алоооо, ама не ми битна поента на с'н ,да ми беше ке га напишеше овој у тему за Што сонувафме : ) Која емоција се разви у тија пет саата : ) па још си размислују викам леј ама убаву косу и фризуру има, одма ке стау на форум дека сакам такфу, одма си размислува дека нема да га смену однос сс њума на форум , исто ке е, само мааалце онакој фраерски шмек ке ву лупам у пепе
... абе луда работа еј, опседнат ли сам сс форум или не, не сам , с'нови су луда стфар
Девојка незнам дали ке ву биде довољно да се пронајде у овој сфе, мала помош, мислеше дека имаш најз легз у афтобус, а и у с'н ти бесфа џоа секси гризинке..
рока ли рока Пинк Флоид док га штракам сфе овој и прозеам се како луд
Киду да спију па, рано е
е да и још овој да си кажу ... ја нејќеше уопште да се разбуду од тј с'н , ма најбољи беше
а и она ми вика иииии па ти стфарно си бија луд