Читај убаво, за да не се повторуваме.
Незнам со која цел шириш вакви дезинформации (веројатно ти си ги знаеш намерите), само ќе демантирам и ќе кажам дека форумот има постови и активни корисници на дневно ниво повеќе од било кога.
Немам никаква цел но сакам да ти докажам дека ова не се најдобрите времиња на форумов од постоењето досега па макар било и на како што ти викаш дневно ниво затоа што просто математиката и опциите на форумот не го покажауваат истото тоа затоа што бројките се премали...
Уште еднаш сега за последни малку повеќе од 24 часа
Текстот “одговори на темата“ односно форумски постираше мислење во некоја тема од вчера во 18.30 до денес пред некоја минута се појавува
290 пати +/- максимум 3 пати ако случајно сум згрешил во броењето.
Значи за 24 часа имаме мислење на секои отприлика 5 минути што е далеку од активен форум. За тоа дека гледаќи ти сите тие постови повеќе од 60% се прикачена слика, видео, смајли, или реченица не подолга од 5 зборови не сакам ни да зборувам, а и темите во кои се постираат мислења...
Дневната посетеност е лесна за анализа ако сакаш само постави наместо 1 час , 24 часа и сите ќе видиме колку регистрирани члениви се логирале и колку гости се пуштиле на форумот да прелистаат некоја тема во последно деноноќие па ќе зборуваме за најдобри времина... тука сум година дена и знам јас а и многумина околу дека ова не се најдобри времина на форумов а се надевам дека ќе има и подобри од оние претходно затоа што ова сега е ...
И да, толку од мене не се ни обидувам повеќе да насочам внимание на нешто битно затоа што она што е навистина битно како што гледам непрестано се турка под тепик...