ТачноПа затоа што на форумов нема саглам дискусии, затоа си мрчиме
Почнуваш дискусија, ти ги бришат мислењата, и немаш желба да ја продолжиш.
ни треба дискусија од која се покачува адреналинот, а таква тука одамна немало
ТачноПа затоа што на форумов нема саглам дискусии, затоа си мрчиме
Почнуваш дискусија, ти ги бришат мислењата, и немаш желба да ја продолжиш.
Да, во тема кај што нема темаТи пријателе чет муабет почнуваш не дискусија.
п.с.сега го видов,најгласните се минимум десетина,може само сум побрза од некои.Им смета на тие што дошле на форумот да се расправаат со модератори и да бараат влакно во јајцето а не да учуствуваат во саглам дискусии.
Одговори ми на прашањево, што воопшто не е оф топик туку е директна критика зошто не беа санкционирани таквите потписи - а меѓу другото и твојот затоа што не е со единица големина на фонт.И бидејќи веќе одиме оф-топик, отворете таква тема и дискутирајте, мислам дека тука ја завршуваме дискусијата.
Опоменати се, сменет е и мојот потпис.Одговори ми на прашањево, што воопшто не е оф топик туку е директна критика зошто не беа санкционирани таквите потписи - а меѓу другото и твојот затоа што не е со единица големина на фонт.
Кога нечија цел е да придонесе и го направи форумот подобро место за сите - да.отворив денес тема, ве тагнав да дискутираме, само неколкумина се јавија.
Нели ви е предизвик да го изнајдете најдобриот начин за да одговорите на нечија провокација, притоа останувајќи доследен на сопствените принципи и сопствената личност?