Критики за администрацијата

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Па затоа што на форумов нема саглам дискусии, затоа си мрчиме :)
Почнуваш дискусија, ти ги бришат мислењата, и немаш желба да ја продолжиш.
Тачно
ни треба дискусија од која се покачува адреналинот, а таква тука одамна немало

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ти пријателе чет муабет почнуваш не дискусија.
Да, во тема кај што нема тема :)
Во Сакам да кажам/прашам, во Чат муабет, и сличните теми :)
Еве тука пред малку пишав две прашања не ми ги одговоривте.
Пишав затоа што ме интересираше зошто модераторите не го почитуваат правилото за да нема потпис во боја, зошто имав забележано дека Мила Кунис има потпис во боја, ама некако со брзина на светлината исчезна потписот нејзин.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Им смета на тие што дошле на форумот да се расправаат со модератори и да бараат влакно во јајцето а не да учуствуваат во саглам дискусии.
п.с.сега го видов,најгласните се минимум десетина,може само сум побрза од некои.
Се додека некој бара влакно и сачка во нечие око,се додека упатувате директни навреди,и се додека имам право да учествувам во форумов,имам право да го покажам она што не ми се допага.
Истото право го имате и вие и го спроведувате.
Го имаме и ние,го спроведуваме.Многу едноставен е одговорот. :)
Но да се правиме при очи слепи,не умееме сите.
Да не се повторувам,слободно подразгледај кој се учествува во дискусии воопшто.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
И бидејќи веќе одиме оф-топик, отворете таква тема и дискутирајте, мислам дека тука ја завршуваме дискусијата.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
И бидејќи веќе одиме оф-топик, отворете таква тема и дискутирајте, мислам дека тука ја завршуваме дискусијата.
Одговори ми на прашањево, што воопшто не е оф топик туку е директна критика зошто не беа санкционирани таквите потписи - а меѓу другото и твојот затоа што не е со единица големина на фонт.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Одговори ми на прашањево, што воопшто не е оф топик туку е директна критика зошто не беа санкционирани таквите потписи - а меѓу другото и твојот затоа што не е со единица големина на фонт.
Опоменати се, сменет е и мојот потпис.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
отворив денес тема, ве тагнав да дискутираме, само неколкумина се јавија.
Немам желба да отворам друга засега.
Работата е многу едноставна.
Сите сме различни, секој има свои интереси. Тука има и такви кои трагаат по добра стимулација на сивата маса.
Се трудат на секаков начин да ја најдат, па дури и да ја поттикнат, ама наидуваат на обвинувања дека се негативци и мрчатори.
Ако е така, јас сум најголем мрчатор од сите, многу поголем и од melpomena и од сите други заедно.
Не сум офтопик, зашто ова е најточното место каде ова треба да стои.
Оставете нѐ да дискутираме жестоко.
Па дури и со вас.
Нели ви е предизвик да го изнајдете најдобриот начин за да одговорите на нечија провокација, притоа останувајќи доследен на сопствените принципи и сопствената личност?

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
отворив денес тема, ве тагнав да дискутираме, само неколкумина се јавија.
Нели ви е предизвик да го изнајдете најдобриот начин за да одговорите на нечија провокација, притоа останувајќи доследен на сопствените принципи и сопствената личност?
Кога нечија цел е да придонесе и го направи форумот подобро место за сите - да.
Кога некој се труди постојано да прави расправии и да уништува дискусии во сите теми со напади и провокации - НЕ. Тие членови се санкционираат и ќе продолжат да се санкционираат. Искрено мислам дека суштината на проблемот е што се уште нема член кој е перманентно санкциониран од овие причини, па оттука и силата и мотивацијата со која се продолжува со таквите активности.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Половина ми се слики,да,не дека темите што сум ги отворила потикнале којзнае колкава дискусија,но затоа постои администрација,да ги избрише како што правеше ти lady_blue.
Штом стојат со месеци неразработени,не им е место тука за да се натрупани.
Најпрво модераторите да пробаат да потикнат низ оние што мислат дека треба,дискусија,и ако и тогаш не бива,слободно нека се бришат.
Но за некој кој нит ме терал,од своја желба некаква сум се,,потрудила,,да отворам тема,да дискутирам,за свои потреби а не за потребите на форумот,да добивам од оние кои го,,управуваат,,форумот епитети,не,благодарам.
Ке продолжам да си бидам мрчатор,оти и онака само тоа се приметува.
Не дека сакам заслуги,од прв ден истото го нагласувам,не дека сакам да ми се прогледува низ прсти,но доколку од мене се ,,бара,,да ги почитувам правилата,сакам исто и да бидам третирана како што налагаат правилата.
Да отварам теми,за кои по грешка на модератор и тоа секогаш ист да бидат изменети и направени како некој друг ги отворил,и како образложение ми каже дека не е битно кој ја отворил,битно е да развива дискусија(а притоа истиот не развил ни пола а не една).
Ако толку не е битно кој ке ги отвори,слободно сама нека отвара,а штом не е битно зошто се кити со туги какви такви креативни,,ситници,,?

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник