http://forum.crnobelo.com/threads/Собиранки-договарање-тука.902/page-83
темава е полна со офтопици
пријавив неколку, сакав да ги пријавам сите,
но немам време оти морам да чекам по 20 секунди помеѓу една и следна пријава
така да....
Немој да ги пријавуваш некои мислења за џабе молим те,оти некои членови се заштитени со закон.
Но кога на оние што ги штитат не им е срам нема зошто да се мачиме да пријавуваме.
Ајде јас разбирам прогледување низ прсти за некои ликови заради она што повеке придонесуват за форумот без разлика од кој аспект,но да се нема граници тоа неможам да го разберам.
Овде ке го сместам мислењево оти мислам дека е посоодветно да е овде.
Сум одела намерно контра на една од модераторките?
Па цела теме комотно е посветена за нејзе,а и не само оваа,а богами и не само од мене.
Да се запрашаме,која дискусија и каде ја има развиено,потикнато?
Море да можам да ја видам бар низ некоја тема како навлегува во подлабока дискусија,освен да не ги заборавиме оние кога ги поттикна погребите на форумот и темата во дводимензионална уметност за ,,уметнички гзови,,.
Од тогаш навака поголем пост од една реченица никаде нема.
Да,постои и она колку пократко толку појасно,ама само постои.
Искрено ова со учеството низ темите и ретко кој може да се пофали и од другите.
Со постов не дека навлегувам во креирањето и политиката на форумов,но ако може еден админ да се дрзне и да ги нарекува со погрдни зборови членовите(а е забрането нели)мислам дека нема што повеке и да станува збор за критикување.
Ама ете понекогаш,ако ме избива нон стоп,ке си пишувам и секогаш околу тие несфатливи работи,а може пак и ке се најде некој кој без дрзок и навредлив збор да ни ги појасни.
Блу извини што те цитирав,само сакав да се надоврзам на твојот пост,ама ме понесе мислата и си направив,,кратка,,исповедалница.
И што кога ке бидат Алба,Книфе и Чакар банирани?
Бар најдете посоодветна основа оти оваа веке не ви држи место.
Оние кои најмалку ви ги почитуваат правилата се двигатели на сите други.
За да не испадне дека не треба да си го бараме за да не си го ,,добиеме,, подсредете ги од темел некои работи или па продолжете со оваа политика,човекот како индивидуа истрпел и многу повеке а не пак да не се свикне и на овој забавен простор.
Зборуваме за тоа дека дека не треба да владее анархија а основата за таа анархија потекнува токму од оние кои наводно се тука за да ја средат.
Дрскоста не е во ниеден домен решение,но ученикот учи од учителот.