Вежбам 2 месеци по 5 пати неделно , по 1 час за жал во домашни услови , моментално нема фитнес во градотцелта ми е да го обликувам телото и да го затегнам , да ги стопам масните наслаги кај стомакот да го затегнсм и подигнам задникот .... А притоа да не ослабнам , ако може совет дали можам да ја исполнат таа цел во домашни услови , дали треба да зимам топачи на масти или што ... Имам голема мотивација само треба да ме воведе некој во правилниот пат
Можеш и во домашни услови да ги постигнеш саканите резултати доколку си упорна. Јас вежбам трета година по ред околу 5 минути дневно,што ми е сосема доволно да ги добијам саканите резултатиВежбам 2 месеци по 5 пати неделно , по 1 час за жал во домашни услови , моментално нема фитнес во градотцелта ми е да го обликувам телото и да го затегнам , да ги стопам масните наслаги кај стомакот да го затегнсм и подигнам задникот .... А притоа да не ослабнам , ако може совет дали можам да ја исполнат таа цел во домашни услови , дали треба да зимам топачи на масти или што ... Имам голема мотивација само треба да ме воведе некој во правилниот пат
Претходно трчев по 35 минути секоја вечер на патека за трчање , и ослабнав , знам дека неможе преку ноќ да се дојде до посакуваните резултати , но јас сум упорназа теретана има една малечка но нема справи , што се однесува до исхраната се трудам да внимавам , да препорачате некоја прогама за вежбање , мојата што ја вежбам сама си ја составив и може и затоа нема ефекти , инаку благодарам за советите многу сте љубезни поздрав
Претходно трчев по 35 минути секоја вечер на патека за трчање , и ослабнав , знам дека неможе преку ноќ да се дојде до посакуваните резултати , но јас сум упорназа теретана има една малечка но нема справи , што се однесува до исхраната се трудам да внимавам , да препорачате некоја прогама за вежбање , мојата што ја вежбам сама си ја составив и може и затоа нема ефекти , инаку благодарам за советите многу сте љубезни поздрав
Значи вака : 15 минути степер , 3 серии по 25 повторувања чучњеви , 3 х25 легнста на грб и кревање на една па др нога , 3х25 расчекор на една па др нога , 3х25 клекната на колена и кревање на една па др нога, класични стомачни 3х 20 , 4х10 вежба за долните стомачни легната на грб , со рацете се држам за стол и ги кревам нозете истовремено и двете , потоа правам 3х 15 странични стомачни , 3х20 склекови и 3х10 се фаќам на краевите на стол со исправени нозе се спуштам до земја и пак се враќам во правобитна положба , не знам колку можете да ме разберетеЗа да измениме или да ти препорачаме нешто, би било добро да ни кажеш како вежбаш до сега...
Значи вака : 15 минути степер , 3 серии по 25 повторувања чучњеви , 3 х25 легнста на грб и кревање на една па др нога , 3х25 расчекор на една па др нога , 3х25 клекната на колена и кревање на една па др нога, класични стомачни 3х 20 , 4х10 вежба за долните стомачни легната на грб , со рацете се држам за стол и ги кревам нозете истовремено и двете , потоа правам 3х 15 странични стомачни , 3х20 склекови и 3х10 се фаќам на краевите на стол со исправени нозе се спуштам до земја и пак се враќам во правобитна положба , не знам колку можете да ме разберете. Ако има проблем ќе постирам слики