целта ми е да го обликувам телото и да го затегнам , да ги стопам масните наслаги кај стомакот да го затегнсм и подигнам задникот .... А притоа да не ослабнам , ако може совет дали можам да ја исполнат таа цел во домашни услови , дали треба да зимам топачи на масти или што ... Имам голема мотивација само треба да ме воведе некој во правилниот патВежбам 2 месеци по 5 пати неделно , по 1 час за жал во домашни услови , моментално нема фитнес во градотцелта ми е да го обликувам телото и да го затегнам , да ги стопам масните наслаги кај стомакот да го затегнсм и подигнам задникот .... А притоа да не ослабнам , ако може совет дали можам да ја исполнат таа цел во домашни услови , дали треба да зимам топачи на масти или што ... Имам голема мотивација само треба да ме воведе некој во правилниот пат
Можеш и во домашни услови да ги постигнеш саканите резултати доколку си упорна. Јас вежбам трета година по ред околу 5 минути дневно,што ми е сосема доволно да ги добијам саканите резултатиВежбам 2 месеци по 5 пати неделно , по 1 час за жал во домашни услови , моментално нема фитнес во градотцелта ми е да го обликувам телото и да го затегнам , да ги стопам масните наслаги кај стомакот да го затегнсм и подигнам задникот .... А притоа да не ослабнам , ако може совет дали можам да ја исполнат таа цел во домашни услови , дали треба да зимам топачи на масти или што ... Имам голема мотивација само треба да ме воведе некој во правилниот пат

за теретана има една малечка но нема справи , што се однесува до исхраната се трудам да внимавам , да препорачате некоја прогама за вежбање , мојата што ја вежбам сама си ја составив и може и затоа нема ефекти , инаку благодарам за советите многу сте љубезни поздравПретходно трчев по 35 минути секоја вечер на патека за трчање , и ослабнав , знам дека неможе преку ноќ да се дојде до посакуваните резултати , но јас сум упорназа теретана има една малечка но нема справи , што се однесува до исхраната се трудам да внимавам , да препорачате некоја прогама за вежбање , мојата што ја вежбам сама си ја составив и може и затоа нема ефекти , инаку благодарам за советите многу сте љубезни поздрав
Претходно трчев по 35 минути секоја вечер на патека за трчање , и ослабнав , знам дека неможе преку ноќ да се дојде до посакуваните резултати , но јас сум упорназа теретана има една малечка но нема справи , што се однесува до исхраната се трудам да внимавам , да препорачате некоја прогама за вежбање , мојата што ја вежбам сама си ја составив и може и затоа нема ефекти , инаку благодарам за советите многу сте љубезни поздрав
Значи вака : 15 минути степер , 3 серии по 25 повторувања чучњеви , 3 х25 легнста на грб и кревање на една па др нога , 3х25 расчекор на една па др нога , 3х25 клекната на колена и кревање на една па др нога, класични стомачни 3х 20 , 4х10 вежба за долните стомачни легната на грб , со рацете се држам за стол и ги кревам нозете истовремено и двете , потоа правам 3х 15 странични стомачни , 3х20 склекови и 3х10 се фаќам на краевите на стол со исправени нозе се спуштам до земја и пак се враќам во правобитна положба , не знам колку можете да ме разберетеЗа да измениме или да ти препорачаме нешто, би било добро да ни кажеш како вежбаш до сега...
. Ако има проблем ќе постирам сликиЗначи вака : 15 минути степер , 3 серии по 25 повторувања чучњеви , 3 х25 легнста на грб и кревање на една па др нога , 3х25 расчекор на една па др нога , 3х25 клекната на колена и кревање на една па др нога, класични стомачни 3х 20 , 4х10 вежба за долните стомачни легната на грб , со рацете се држам за стол и ги кревам нозете истовремено и двете , потоа правам 3х 15 странични стомачни , 3х20 склекови и 3х10 се фаќам на краевите на стол со исправени нозе се спуштам до земја и пак се враќам во правобитна положба , не знам колку можете да ме разберете. Ако има проблем ќе постирам слики