TaчноЗнам што мислеше,истото го мислев и јас.....истото и го прашав Аркантос.
А со тебе ми се чини така беше и првиот директен контакт,што значи така и сме се запознале.
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
TaчноЗнам што мислеше,истото го мислев и јас.....истото и го прашав Аркантос.
А со тебе ми се чини така беше и првиот директен контакт,што значи така и сме се запознале.
aбе не тачно, не го глеаш ти на кошарка ? : ) нема стрим брат , нели играф ск од два ?
Глеам ја,чекам да почне,има на Спорт Клубaбе не тачно, не го глеаш ти на кошарка ? : ) нема стрим брат , нели играф ск од два ?
Фaла ти брат, ке пробам да проалам некој од тијаГлеам ја,чекам да почне,има на Спорт Клуб
Чеј сеа у ПП ќе ти најдеме линкчиња за стрим.
Да да,се газат. Очекуем некоја бомба од Коби Брајант,а и некоја бесна пресна игра од Кајри ИрвингSolstice море хеј Ч ) Празник за очики е овј олстар гејм
вииш ја укључи одма рокаф цепелини на сфи стране : )
Грда коинциденцијаЗамисли,и јас вака се запознав со мелпомена на форумот. Да се зачудиш...![]()
![]()
Ја сам заспаја брат, али док глеаше беше бш празник за око еј, какфи асистенцие, цепелин, која гејмплеј еј : )Да да,се газат. Очекуем некоја бомба од Коби Брајант,а и некоја бесна пресна игра од Кајри Ирвинг![]()
НЕ ми се допаѓа коментароф : (Распродадени се картите 2 часа по пуштање во продажба...
Да, би даја и поише за такфо нештоНе зборувам дали имаш или немаш само прашав дали би дал за бубамарата ете ти би дал а јас не зш у домашна атмотсфера поубова е за гледање![]()