Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ај да не биде дека друго пишувам во пораки а друго тука.
melpomena
Ко и пишав прееска, сакав примирје, после почна со нејзините вообичаени ниски удари и заборавив дека сум посакал примирје, па удрив пониско - во колена
clip_image001.gif

Секој со заслуженото Мелпоменче
clip_image001.gif
Ахх Аркантосе,мене колената воопшто не ме болат,ниту пак го користев боздоганот,пердувот ми беше до сега во раце,но како што гледам сакаш да го видиш па еве го
Кога веке ги спомна пораките,ова што го напиша така го испреврте што пак не е ни најмалку истата смисла таму и овде.
Не смееме да издаваме пораки тоа е против правилата,дали ке ми замериш ако ја доловам вистинската смисла,пошто јас не ти замерувам што ти јавно ја испреврте и нема да те пријавам на копчето пријави
clip_image002.gif

Вистинската смисла беше....да,поинаку морам да пишувам таму и овде,оти таму морам да си ја бранам машкоста,а овде неморам.
А каде ја виде нападната твојата машкост овде или побарана машкоста твоја во пораките?
Доста мои познаници поинаку ја покажуваат својата машкост

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
  • Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Не си ми јасен зш мешаш други личности,ниту пак кој и зошто сметаш за моја другарка,ниту пак сакам да знам.
Знаеш дека не сум радознала,таа карактеристика ти ја поседуваш тоа и сам си го призна,тукууууу да не бидам таму офф топик овде ке ти одговорам па да видиме дали знам.
Ако се смета за моја неспособност што не сум ја сликала твојата,,маленкост,,:D
најпрво да ти кажам дека тоа е папарацо а не еротски фотографии,второ,да,не те начекав однапред од причина да,кога би те виделе во,,право,,светло многумина би се разочарале :rofl
а крај краева имаше и за тебе благичко на крајот од папарацото,ама видов дека ни тоа не те задоволило,па си реков да ти одговорам,чисто оти донекаде те поштувам :D
Јас само ќе те цитирам уште еднаш. Друго ништо.
И тука завршува мојот разговор со тебе.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас само ќе те цитирам уште еднаш. Друго ништо.
И тука завршува мојот разговор со тебе.
Штом сакаш како малите деца,така и ке го завршиме вечерашниов чат :D а убаво ти нагласив по втор еве сега и по трет,имаше чоколатца на крајот од папарацото :rofl
почна и ти како една другарка твоја да не знаеш да дадеш реплика за својата неспособност како папарацо па да се фаќаш да ја коментираш точката на крајот од реченицата:rofl

:x Следниот пат искористи ја темата Испукајте се.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мојот пост првиот уште на папарацо темата беше зезанција, и продолжи со зезање и ругање на сметка на Mila Kunis се додека ја спомна ти таа твоја неубава реченица за маленкост која не ти личеше воопшто, после почнав да си играм игри некои пошто ми беше досадно.
Ради што ти не знаеш да играш се напнуваш - заврши вака.
АМа нема да продолжи никогаш веќе.
И има надлежни да ми кажат во која тема да пишувам не ти.
напнатост :eek аман заман,смири се
погледни низ секој пост се смеам :)
погледни кој спомнува надлежни за основна шала
ова не детски,полиција ке викеш уште малку :rofl
не ми се верува,зарем до таму ти отидоа мислите Аркантосе?
Кажи ми дека не оти ме пресмеа (facepalm):rofl

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
melpomena
Мојот пост првиот уште на папарацо темата беше зезанција, и продолжи со зезање и ругање на сметка на Mila Kunis се додека ја спомна ти таа твоја неубава реченица за маленкост која не ти личеше воопшто, после почнав да си играм игри некои пошто ми беше досадно.
Ради што ти не знаеш да играш се напнуваш - заврши вака.
АМа нема да продолжи никогаш веќе.
И има надлежни да ми кажат во која тема да пишувам не ти.
Замисли,и јас вака се запознав со мелпомена на форумот. Да се зачудиш... :eek :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Замисли,и јас вака се запознав со мелпомена на форумот. Да се зачудиш... :eek :D
Првиот пост,значи за почетокот на денешниов чат,не за моето запознавање со Аркантос :)
Arkantos се секаваш како се запознавме?
Мене не ми текнува (wasntme)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Првиот пост,значи за почетокот на денешниов чат,не за моето запознавање со Аркантос :)
Arkantos се секаваш како се запознавме?
Мене не ми текнува (wasntme)
Koга реков се запознавме,мислев на нашата прва расправија :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Koга реков се запознавме,мислев на нашата прва расправија :D
Знам што мислеше,истото го мислев и јас :D .....истото и го прашав Аркантос.
А со тебе ми се чини така беше и првиот директен контакт,што значи така и сме се запознале.