Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
хахаххаха не не мелч, твојата улога е со длабоки и цврсти темели : )))
инаку не ве пратам, неможам да продискутирам со вас, жал ми е : )))
а Аркантосот не ми го чепкајте тој ми е гуру во некои други води :D
Не ме интересира,ако можеше мене да ми се дивиш на почетокот на дискусијава без да не пратиш има и сега :place
инаку нема да ми преостане ништо друго освен да помислам дека не ти држи вода проценката оти ке испадне дека ти е без основа штом не си во тек :D
ке те обвинам за пристрасна,поготово кон Аркантосот.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
xaxaxa Мелпомена бара помош.
А жал ме фати. Готово не и’ зборам.
Ич нека не те фака жал,се вракам за дваесетина минути,па без објективна помош од Марија ке те победам :gjavol :rofl
а дека ме измори,ме измори.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ич нека не те фака жал,се вракам за дваесетина минути,па без објективна помош од Марија ке те победам :gjavol :rofl
а дека ме измори,ме измори.
Не готово. Нема веќе надзборување, ми здосади и мене :)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Не ме интересира,ако можеше мене да ми се дивиш на почетокот на дискусијава без да не пратиш има и сега :place
инаку нема да ми преостане ништо друго освен да помислам дека не ти држи вода проценката оти ке испадне дека ти е без основа штом не си во тек :D
ке те обвинам за пристрасна,поготово кон Аркантосот.

пратев до оној момент кога го пишав првото мислење, потоа ви се намножија, баш си четувате, и не сум повеќе компетентна да зборувам.
Како одамна што не било, вие се ''расправате '' на шала и без навреди. Во секој случај не сум пристрасна.
Ајде гушки (hug) за двајцата : ))

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Една по којзне кој пат негативна критика до Mila Kunis да престане пристрасно да доделува казнени поени.
Ако доделуваш казнени за офф топик,како што гледам во темата сакам да прашам,сакам да кажам,секој втор пост е за казнен поен,а се едни исти членови таму добиваат казнени поени и се бројат на прсти.Останатите бројот им е 0.
DarkPassenger Sarah JaMi Electra Maks Caci Trajche
Мислам дека треба сите малку да поразговарате за ова.

Пред да се помисли дека се работи за мој негативен поен да одговорам дека не.

Фала за тагот ама не сакам повеќе да бидам тагната од тебе.

Ова и за на вакви места важи или не важи?
Оти таму ми кликна лајк,па да не дојде до забуна :)

Зошто не можете ваквите ствари да си ги чувате за преку ПП? :)
Да,тие работи се за во пп или ете за овде во чатот,таму сме офф топик.
А богами во чат не ми се пишува многу од причина што ретко кој она што го пишува овде исто го пишува и во чатот,или барем во ист смисол.

Всушност Мели е во право. Зависи колку се придржува за правилата на форумот. И како се тие толкувани. Сепак, не е лошо ваквите работи да се решаваат преку пораки, да не се губи смислата на темава. Да сум на ваше место, би го решил искључиво така.
(се обраќам на двете во моментот)
ама не си Сал
Јас пре би овде.Сепак фала ти на предлогот.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ај да не биде дека друго пишувам во пораки а друго тука.
melpomena
Ко и пишав прееска, сакав примирје, после почна со нејзините вообичаени ниски удари и заборавив дека сум посакал примирје, па удрив пониско - во колена :)
Секој со заслуженото Мелпоменче :)