Сите добро знаеме дека живееме во стресно време, многу пати сите знаеме да откачиме да бидеме изнервирани и сл. еве на пр. денеска сум со таква негативна енергија што и сум изнервиран и на некој начин незнам како тоа да го претворам во позитивна енергија ... Сакам да подискутираме малце околу ова што кога сме со негативна енергија? Што правите ви е тогаш и како се справувате со таа негативна енергија кога ја поседувате? ![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Еве јас прв да кажам во повеќето случаеви кога имам некоја негативна енергија во себе си или пак сум изнервиран ненормално тогаш зимам точакот и возам на кај козјак и со своето Mp3 музиката си се опуштам и кога ќе се вратам сум како нов.![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Еве јас прв да кажам во повеќето случаеви кога имам некоја негативна енергија во себе си или пак сум изнервиран ненормално тогаш зимам точакот и возам на кај козјак и со своето Mp3 музиката си се опуштам и кога ќе се вратам сум како нов.
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)