Што кога сме со негативна енергија?

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
25
Кога сме со негативна енергија - само трпение. СЕ Е ТЕШКО ДОДЕКА НЕ СТАНЕ ЛЕСНО, СЕ Е НЕГАТИВНО ДОДЕКА НЕ СТАНЕ ПОЗИТИВНО! ;)
 
  • Like
Реакции: Prashina and hannibal