Проба преку копирање на линкот што е за поставување на форум или на оној за прегледување?пробав ма fotografija.com.mk преку тел да прикачам слика. не го бива. значи мора друг начин
не сака да прикачи воопштоПроба преку копирање на линкот што е за поставување на форум или на оној за прегледување?
ја иам ваљда : ) Ичера ми стигна у пепе несоодветно однесување или нешто слично : )Членовите да добијат известување кога ќе добијат опомена со негативни поени и во секој момент да знаат колку негативни поени имаат.
Се добива приватна за опомените, но не и колку поени сме добиле.Членовите да добијат известување кога ќе добијат опомена со негативни поени и во секој момент да знаат колку негативни поени имаат.
Известување добиваат, освен ако модераторот не ја исклучи.Членовите да добијат известување кога ќе добијат опомена со негативни поени и во секој момент да знаат колку негативни поени имаат.
Некои се жалат дека ни известување не добиваат,апелирам да не се исклучува известувањето.Се добива приватна за опомените, но не и колку поени сме добиле.
А може да добиваме и објаснување каде и зошто ни се доделени казнените поени зш ти мене тие поени шо ми ги додели ми делуваат како изговор а не дека ми се заслужени или ако бараш изговор бар нека ти држи вода затоа кога ми ги доделуваш изводливо е ова или нема техничка подршка ?Известување добиваат, освен ако модераторот не ја исклучи.
За вториот дел, не постои се уште техничка можност во XenForo.
Во самата опомена што ја добивате по порака содржан е и линкот за кое мислење се однесува, освен ако модераторот не ја исклучи пораката. Во тој случај само се доделува опомената, без објаснување.А може да добиваме и објаснување каде и зошто ни се доделени казнените поени зш ти мене тие поени шо ми ги додели ми делуваат како изговор а не дека ми се заслужени или ако бараш изговор бар нека ти држи вода затоа кога ми ги доделуваш изводливо е ова или нема техничка подршка ?