Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Подфорум „Турбофолк“ во форумот „Музика“. Сигурно најпосетуван ќе е. :zelen
Според мене ваков подфорум не треба да има, а па и не можам на членовите да отвораат теми за турбофолкери, секој има различне вкус. За вкусоввите не се дискутира! :)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Според мене ваков подфорум не треба да има, а па и не можам на членовите да отвораат теми за турбофолкери, секој има различне вкус. За вкусоввите не се дискутира! :)
Подфорум? Абе ајде. Нека си отворат тема.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
ipopovski еве зошто мислев дека би било добро да има таков подфорум.
Иако се зезав со делот дека најпосетуван ќе е тој подфорум, сериозна бев за другото. Значи не ми смета мене воопшто некој да си слуша турбофолк, ама веќе има (пре)многу теми за турбофолк пејачи, па попрегледно би било така. Ем тие шо слушаат таква музика да знаат кај да си ги бараат темите, ем тие шо не слушаат да знаат да не го отвораат подфорумот.
Сега броев, има преку 10 теми кои би се сместиле во тој подфорум.
Ма да, не дека ми прави некоја разлика во животов дали ќе имало или немало. It was just a suggestion.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
ipopovski еве зошто мислев дека би било добро да има таков подфорум.

Ма да, не дека ми прави некоја разлика во животов дали ќе имало или немало. It was just a suggestion.
Наместо подфорум отворив тема, колку толку попрегледно ќе е.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133

Епа вака, директно со Прикачи копчето од телефон, ако веќе не е возможно постои друга опција која не сум ја тестирал, но мислам дека е изводливо.
Ја качуваш сликата на некои од веб страните каде што се причакуваат фотографии, го копираш линкот и одиш преку опцијата Внеси/измени слика овде на форумот, и ја постираш. Пробај па пиши дали може.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Епа вака, директно со Прикачи копчето од телефон, ако веќе не е возможно постои друга опција која не сум ја тестирал, но мислам дека е изводливо.
Ја качуваш сликата на некои од веб страните каде што се причакуваат фотографии, го копираш линкот и одиш преку опцијата Внеси/измени слика овде на форумот, и ја постираш. Пробај па пиши дали може.
Трајче воопшто не постои функција преку телефон внеси/ измени слика.. Има само испрати мислење и повеќње.
Со копирање пробав исто, но не е можно..
Не ми е јасно само како можам музика да копирам а слика не..