Подфорум „Турбофолк“ во форумот „Музика“. Сигурно најпосетуван ќе е.
Според мене ваков подфорум не треба да има, а па и не можам на членовите да отвораат теми за турбофолкери, секој има различне вкус. За вкусоввите не се дискутира!Подфорум „Турбофолк“ во форумот „Музика“. Сигурно најпосетуван ќе е.
Подфорум? Абе ајде. Нека си отворат тема.Според мене ваков подфорум не треба да има, а па и не можам на членовите да отвораат теми за турбофолкери, секој има различне вкус. За вкусоввите не се дискутира!
Ма да, не дека ми прави некоја разлика во животов дали ќе имало или немало. It was just a suggestion.Иако се зезав со делот дека најпосетуван ќе е тој подфорум, сериозна бев за другото. Значи не ми смета мене воопшто некој да си слуша турбофолк, ама веќе има (пре)многу теми за турбофолк пејачи, па попрегледно би било така. Ем тие шо слушаат таква музика да знаат кај да си ги бараат темите, ем тие шо не слушаат да знаат да не го отвораат подфорумот.
Сега броев, има преку 10 теми кои би се сместиле во тој подфорум.
Наместо подфорум отворив тема, колку толку попрегледно ќе е.ipopovski еве зошто мислев дека би било добро да има таков подфорум.
Ма да, не дека ми прави некоја разлика во животов дали ќе имало или немало. It was just a suggestion.
Трајче воопшто не постои функција преку телефон внеси/ измени слика.. Има само испрати мислење и повеќње.Епа вака, директно со Прикачи копчето од телефон, ако веќе не е возможно постои друга опција која не сум ја тестирал, но мислам дека е изводливо.
Ја качуваш сликата на некои од веб страните каде што се причакуваат фотографии, го копираш линкот и одиш преку опцијата Внеси/измени слика овде на форумот, и ја постираш. Пробај па пиши дали може.