Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
пробав ма fotografija.com.mk преку тел да прикачам слика. не го бива. значи мора друг начин

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Членовите да добијат известување кога ќе добијат опомена со негативни поени и во секој момент да знаат колку негативни поени имаат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and foREVer

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Членовите да добијат известување кога ќе добијат опомена со негативни поени и во секој момент да знаат колку негативни поени имаат.
ја иам ваљда : ) Ичера ми стигна у пепе несоодветно однесување или нешто слично : )
Само незнам колко поена, а сакам да знам : )

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Се добива приватна за опомените, но не и колку поени сме добиле.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Известување добиваат, освен ако модераторот не ја исклучи.
За вториот дел, не постои се уште техничка можност во XenForo.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Се добива приватна за опомените, но не и колку поени сме добиле.
Некои се жалат дека ни известување не добиваат,апелирам да не се исклучува известувањето.
И да се има можност да се види колку поени имаат и кога истекуваат. Веројатно знаете дека со 10 поени се добива бан.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Известување добиваат, освен ако модераторот не ја исклучи.
За вториот дел, не постои се уште техничка можност во XenForo.
А може да добиваме и објаснување каде и зошто ни се доделени казнените поени зш ти мене тие поени шо ми ги додели ми делуваат како изговор а не дека ми се заслужени или ако бараш изговор бар нека ти држи вода затоа кога ми ги доделуваш изводливо е ова или нема техничка подршка ?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
А може да добиваме и објаснување каде и зошто ни се доделени казнените поени зш ти мене тие поени шо ми ги додели ми делуваат како изговор а не дека ми се заслужени или ако бараш изговор бар нека ти држи вода затоа кога ми ги доделуваш изводливо е ова или нема техничка подршка ?
Во самата опомена што ја добивате по порака содржан е и линкот за кое мислење се однесува, освен ако модераторот не ја исклучи пораката. Во тој случај само се доделува опомената, без објаснување.