Би сакала да ја слушнам и другата страна (за прашањето мое де). Не очекувајте од мене никаков коментар во врска со тоа, прашав само зашто стварно ми падна чудно, овој пат признавам дека радознала бев иако знам дека не треба да ме засега тоа.
melpomena и јас се збунив неколку пати вечерва, и кога ги загледав подобро - доста се слични аватариве.
А тебе уште те нема во темата таму.
: ) Форевр диар, потпуно си упрао, порано сфе беше под конац искрено, док не се појави принц што ке лајка..
Е тк се смени и
melpomena , искрено, кој не е приметија нек се утепа, сс виљушку : ) hh
Деси се мала фрка ( јаоо скопјанизмиии ) и нели препуцаамо се као у сфаку фрку и оп она се меша, без да знае кој е криф мене ме напада, што гу њума боли дали ја се карам сс некога дали га вреѓам или он мене...
Е и од тк наам , што и да се деси, што и да е тема, како на пример ск, ја сам КРИФ : ) битно е да се дискутира протиф мене а не тој што е у тему, вииш жена за да има потковано напад спрема мене она оправдуе лажни профили : ) сфе е јасно нели
И па ја сам прф почнаја као што вика она : ) а ја само даде мој стаф за сфе тој, дека устфари е болна работа некој годину дна да се преставуе лажно, али еве она га оправдуе тој и одма се диза протиф мене, за у трло сам бија ја : )
А за да биде сфе тој убаво спаковано, појавља се и дечко сс лајкови и контранапади hah искрено смешни су
Коллко и да е некој интелигентан и приземен као њима, џабе, кд губи образ сс сфе тој што га праиф, сс сфи тија карања сс цел форум, добро знаемо кој се кара сс сфи на форум, кој е туј ограничен, кој ги мрзи бе наши собиранке
![Facepalm (facepalm) (facepalm)](/images/emoji/facepalm_animated.png)
иако никад не е бија на њима, а и дечко што викаше дека не му се сфиѓаф тија што идеф на собиранке, па дојде : )
Toлко од мене, ск иде контранапад од Гевгелију или па там негде од Неготино, ке видимо од куде ке пукне прво
мене искерно сфеедно ми е кд ке виду дека ОНИ ми контрираф, зшто знам дека не ги е битно што е работа, битно да се контрира
и тој најчесто протиф мене : )
A ako е некој три пута баниран, значи дека стфарно има нешто : )
Поздраф Форевр, него кажи ми што не се мешаш сфугде ти, или Лејди например илиии па Редхер или пааа Ана Каренина hah
Сфи знаемо зшто , Сфи !