: ) Форевр диар, потпуно си упрао, порано сфе беше под конац искрено, док не се појави принц што ке лајка..
Е тк се смени и
melpomena , искрено, кој не е приметија нек се утепа, сс виљушку : ) hh
Деси се мала фрка ( јаоо скопјанизмиии ) и нели препуцаамо се као у сфаку фрку и оп она се меша, без да знае кој е криф мене ме напада, што гу њума боли дали ја се карам сс некога дали га вреѓам или он мене...
Е и од тк наам , што и да се деси, што и да е тема, како на пример ск, ја сам КРИФ : ) битно е да се дискутира протиф мене а не тој што е у тему, вииш жена за да има потковано напад спрема мене она оправдуе лажни профили : ) сфе е јасно нели
И па ја сам прф почнаја као што вика она : ) а ја само даде мој стаф за сфе тој, дека устфари е болна работа некој годину дна да се преставуе лажно, али еве она га оправдуе тој и одма се диза протиф мене, за у трло сам бија ја : )
А за да биде сфе тој убаво спаковано, појавља се и дечко сс лајкови и контранапади hah искрено смешни су
Коллко и да е некој интелигентан и приземен као њима, џабе, кд губи образ сс сфе тој што га праиф, сс сфи тија карања сс цел форум, добро знаемо кој се кара сс сфи на форум, кој е туј ограничен, кој ги мрзи бе наши собиранке
![Facepalm (facepalm) (facepalm)](/images/emoji/facepalm_animated.png)
иако никад не е бија на њима, а и дечко што викаше дека не му се сфиѓаф тија што идеф на собиранке, па дојде : )
Toлко од мене, ск иде контранапад од Гевгелију или па там негде од Неготино, ке видимо од куде ке пукне прво
мене искерно сфеедно ми е кд ке виду дека ОНИ ми контрираф, зшто знам дека не ги е битно што е работа, битно да се контрира
и тој најчесто протиф мене : )
A ako е некој три пута баниран, значи дека стфарно има нешто : )
Поздраф Форевр, него кажи ми што не се мешаш сфугде ти, или Лејди например илиии па Редхер или пааа Ана Каренина hah
Сфи знаемо зшто , Сфи !