Никој ама баш ништо ми нема кажувано Саладине,незнам од каде пак ти се факаш за таа твоја заблудаmelpomena јас се прашувам зошто се фаќаш као слеп за стап по собиранките? Некој ти ја има турено бубачката дека се заседаваат против тебе? Запрашај се убаво, дали тој што ти го има кажано тоа, има претензии утре и твојата погрешна слика да ја презентира на трети?
И дај веќе не се фаќај за некакви си погреби на членови. Веруј кој и да отвори сеа таква тема, ќе се третира сосема различно. Или сеа не важи оноа моменталното, туку мора да се искривува перцепцијата за нешто што се случило многу одамна.Но нејсе. Твоја вистина - твои заблуди.
Добро бе, кога ти истече банот кога пак фати да се расправаш со кој стигнеш?Никој ама баш ништо ми нема кажувано Саладине,незнам од каде пак ти се факаш за таа твоја заблуда
Ти Солстице и дечкото со кинеските букви во никот,неможам поинаку да го напишам сега,разврзавте во чатот муабети кои беа нејасни,пример медаљоните со кои Солстице ми се обрати,и напишав дека не ми е јасен тој миабет(дека сите тројца сте присуствувачи на собиранките)помислив да не ви е од таму муабетот и во тој контекстс само ги спомнав собиранките.Без ништо посебно.
Дека се фајкам за собиранките ко слеп за стап не е вистина,ви немам влезено во темата од моментот кога почна лично ти да ги извртуваш моите зборови.
И овој пат е така исто во темата.
А околу погребите,можам да ги спомнувам колку сакам,оти сеуште се згрозувам од моментот кога и ти беше еден од тие што погребуваа,за да на крај се разочараш од жив мртовец.
Оти бе се навредувате од своите постапкки?
Зошто малку не се запрашате уствари ајде ете лично ти,да си речиш во себе,како бе така погребував живи луге,не ми е крив тој што ме потсетува туку тоа не чини што го правев.
Наместо тоа јас ти испагам по виновна што го спомнувам.
Не дека нема да се престане со спомнување на тоа,ке има,ама за се си има свое време,неможам да си наредам сама на себе за тоа ис чиста мира да го заборавам.
На другиот пост нема да реплицирам само успат ке му се заблагодарам на ipopovski кој се надевам дека го прочита јазикот на сите комплетно во дискусијата,оти ептен беше соодвете.
Јазикот ми беше свесно несоодветен.
Имаше,односно сеуште има еден Jackal кој многу убаво имаше напишано што е расправање а што дискутирањеДобро бе, кога ти истече банот кога пак фати да се расправаш со кој стигнеш?
Ама некако твоиве дискусии постојано се на раб на расправањеИмаше,односно сеуште има еден Jackal кој многу убаво имаше напишано што е расправање а што дискутирање![]()
За кого какоАма некако твоиве дискусии постојано се на раб на расправање
А ти па еден век си арогантен и се понашаш као „Мој е форумов и доста ми се контрате мене“. Еднаш немаш согледано ситуација и правилно да ја решиш, Sarah и lady_blue неспоредливо е колку подобро се снаоѓаа со било какви проблеми наместо ко тебе одма да се арогантни оти имаат фунцкија.Ама некако твоиве дискусии постојано се на раб на расправање
Па не баш, туку има правила, и ќе ги почитуваш.А ти па еден век си арогантен и се понашаш као „Мој е форумов и доста ми се контрате мене“. Еднаш немаш согледано ситуација и правилно да ја решиш, Sarah и lady_blue неспоредливо е колку подобро се снаоѓаа со било какви проблеми наместо ко тебе одма да се арогантни оти имаат фунцкија.
И не да ме банираш, ако сакаш перма бан стави ми, гајле ми е.
Оооо, ај прочитај кој пишуваше со „убав“ речник? Да те потсетам ли дека јас добивав казнени поени за „Несоодветен јазик“ затоа што цензурирав зборови? Да те потсетам ли дека кога се каравме двајцата само јас добивав казнени поени иако ниеднаш не употребив директна навреда? Да те потсетам ли дека ти го банираше пред две недели секој што спомна за мојот бан (вклучувајќи ги melpomena и cakar_ulav)? Или правилата твои за некого важат, а за некого не важат?Па не баш, туку има правила, и ќе ги почитуваш.