Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Доста!!! Креваш тензија.

(inlove) Ти ме сакаш?
И да не ме сакаш,јас нејзе си ја сакам.
Таа како ги исплеска сите до еден кои беа на твојот погреб,скоро да ги остави без зборови.
А паметно ти беше она тогаш што го направи,од тогаш навака многу работи се сменија,се увидоа доста работи.
А и тоа беше целта тогаш ако добро се секавам.:sreken
ти од тогаш лажираш Пу не ти е срам! :D

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Eве ти тебе од Тозовац,не му ги знам на Кеба песните,само ми текна на таа песна :D
Сеа кога се отворивме сите кој колку профили има,дај признај дека ти си Hexasto :D
Иначе оваа е песна на татко ми,за мајка ми :sreken
(уште еден детал за мојт приватен живот,ама без слика):D

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Никој не ме терал да се зближам.
За тебе е далеку јасно дека никаде не лижиш,немаше потреба да потврдуваш уште еднаш :D
И далеку голема заблуда е дека секој што плука има причина,или пак можеби има но постојат причини и причини.
Еве колку за пример за да ти доловам,причините на Леги за плукање за мене не се причини :D
Точно дека никој никого не терал, ама нели, та овде сме за дружење и забава. Ми смо и бичемо фини, па кога ќе не фасцинира некој со своите размислувања, помалку или повеќе, барем на секунда сме се запрашале кој се крие зад мониторот.
Хипотетичка ситуација, имаш слични размислувања со член, ти оди муабетот низ играчницава, потоа почнува честа комуникација по ПП, разменувате информации за себе...ти кажеш која си, и на крај испадне дека си кажала на фиктивна личност со живот измислен посебно за на форум и сета слика за неа ти се сведува на еден прашалник.
Од една страна знам оти ќе кажеш би и’ се поклонила поради тоа што успеала да измами многумина, но денес интернет измамата е прелесна, посебно на анонимен форум...а за другово, сите знаеме дека границата меѓу генијалност и лудило е претенка.

Едит: Доста криев, јас сум Emo Lover...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
(inlove) Ти ме сакаш?
И да не ме сакаш,јас нејзе си ја сакам.
Таа како ги исплеска сите до еден кои беа на твојот погреб,скоро да ги остави без зборови.
А паметно ти беше она тогаш што го направи,од тогаш навака многу работи се сменија,се увидоа доста работи.
А и тоа беше целта тогаш ако добро се секавам.:sreken
ти од тогаш лажираш Пу не ти е срам! :D
Ја пишам само за да добивам лајкови од тебе. Кога не ти ставам лајкови тогаш ја и ти сме скарани.

И доста сеа, не ме откривај. Жив мртовец сум, и погреб ми направија и пак сум жив. И негативец и основач (заедно со тебе) на клан, после и група имавме, сеа ја мислам бенд за на евровизија ќе правиме.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena