Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Тоа де .. гужва направив у ку*рац (facepalm)
Не ги слушај,не си ти крив,тие што пишуваат дека си кутеле(за форевр не вази ова,оти немозам да тврдам)тие се растуриле за она во позадина.
Вака барем си ги отворија капацитетите и тука. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
а што те боли тебе дунда ја дали сам достоен за било какфу личност : ) глеај си за тебе бејб мелпомена
хев а најс дримз
Јас нема да те пријавам,сакам сите да ти го читаат капацитетот :*

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Како демек ке беше сеедно да оставиме само да се плука врз некого врз кого до вчера патосот го лижеле?
Не се согласувам.
Не знам за другите, но јас конкретно тој патос го немам лижено, така да, суделе или не, мене ми е сосема сеедно.
Секому по заслуга. Кој си плука, сигурно има причина за тоа.
А искрено, општо збориме, да се зближам со некого за кого ќе испадне дека ни име не му знам, па и не би ми било сеедно.

Едит: 666ти пост!

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Не ги слушај,не си ти крив,тие што пишуваат дека си кутеле(за форевр не вази ова,оти немозам да тврдам)тие се растуриле за она во позадина.
Вака барем си ги отворија капацитетите и тука. :)
а за мене моеш да ТФРДИШ ? : ) епа како бе жифти сфе, на што гаташ ? на напалени мачке у февруар ? : )

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не знам за другите, но јас конкретно тој патос го немам лижено, така да, суделе или не, мене ми е сосема сеедно.
Секому по заслуга. Кој си плука, сигурно има причина за тоа.
А искрено, општо збориме, да се зближам со некого за кого ќе испадне дека ни име не му знам, па и не би ми било сеедно.
Никој не ме терал да се зближам.
За тебе е далеку јасно дека никаде не лижиш,немаше потреба да потврдуваш уште еднаш :D
И далеку голема заблуда е дека секој што плука има причина,или пак можеби има но постојат причини и причини.
Еве колку за пример за да ти доловам,причините на Леги за плукање за мене не се причини :D

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo