Чет муабети (ти реков-ми рече)

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Сервиз брат : ) Ти си асс сервис, Федерер на ракију : ) hh
Неее слушам патриотски песне, глеам патриотски спрот само : ) локал патриота сам устфаари hah
Оган нек го гори hah
Хахаха .. не е таја патриоцка , само ако не си Маќедонец нема да ја слушаш !
Можда патриоцките песни ги сваќаат некој како партиски односно како ВМРОСКИ песни! но не е така

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ами не знам точно што е муабетов .. али гледам чим се спомнува ТОШО ке да има нешто :p
images
Капитализам друже :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: ComputerService

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
ти многу добро знаеш што зборам јас,само ти одговара да се правиш на тошо
Да имаше како за тебе на детектор за лаги да седнам може ке те разубедев,но пет да ги прегорам од вистина,ти пак ке го мислиш она што го мислиш а не она што го гледаш.
Туку види колку фино,љубезно и искрено се ти одговарам,на крај ем не си задоволна од одговорите,ем не си задоволна од вниманието што ти удоволувам со одговори,ем детски и нервозно пристапуваш,барем да одговореше и ти на она мое скромно прашање,или пак барем да не посочуваш дека пак си испровоцирана кога немав таква намера.

Ај да не одам во сакам да кажам,ке си кажам овде.А можеби требаше во ,,сватив дека,,темата да го сместам ова.
Но тука ке се надоврзам.
Треба да сфатиме дека не секогаш и не секаде ке има кој да ни го штити грбот,треба да научиме во животот кога грешиме,кога треба сами да се потрудиме да си ги исправиме грешките,оти само така помалку ке грешиме.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Хахаха .. не е таја патриоцка , само ако не си Маќедонец нема да ја слушаш !
Можда патриоцките песни ги сваќаат некој како партиски односно како ВМРОСКИ песни! но не е така
Нема врска брат : ) како и да е такој е, ама не ми е битно што текст иде у траку, ја би поише једну раку : ) домаќу
онтопик бриииј ама сам видеја цицку домаќу природњачу , ич силикон јок кариес , леееееј : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Solstice