знам знам, очигледно е дека се концентрираш на бицепс, трицепс, четирицепса да ти кажам искрено, добро ти оди
Ајде за убаво нека е хехешала на страна добар провод вечерва и не се думај многу ставај 300кг. таму
ако нешто случајно, ние сме тука
![]()

знам знам, очигледно е дека се концентрираш на бицепс, трицепс, четирицепса да ти кажам искрено, добро ти оди
Ајде за убаво нека е хехешала на страна добар провод вечерва и не се думај многу ставај 300кг. таму
ако нешто случајно, ние сме тука
![]()
300х8 на преса на 400 правам клип?
Надминување на самиот себе не очекував...ЛУДНИЦА!
))
Благодарам на поддршката, биче боље, иако не ми е битна тежината колку кревам, но ете...битно е да растат нозеве да се што по мускулести, па здравје боже на натпреварјас го очекував тоа од тебе, а очекувам и уште повеќе![]()
Trajche јас сум со план да го затегнам телово. Не сакам да слабеам, задоволна сум со својата тежина, ама сакам малку мускулчиња.
Сакам да те прашам што е најубаво за почетници? Значи од 0 стартувам, немам правено вежби никакви до сега... Теретана, дома да почнам сама, зумба, аеробик?
Не знам која опција е најдобра, затоа тебе како најинформиран те прашувам![]()
Благодарам на поддршката, биче боље, иако не ми е битна тежината колку кревам, но ете...битно е да растат нозеве да се што по мускулести, па здравје боже на натпревар![]()
Trajche јас сум со план да го затегнам телово. Не сакам да слабеам, задоволна сум со својата тежина, ама сакам малку мускулчиња.
Сакам да те прашам што е најубаво за почетници? Значи од 0 стартувам, немам правено вежби никакви до сега... Теретана, дома да почнам сама, зумба, аеробик?
Не знам која опција е најдобра, затоа тебе како најинформиран те прашувам![]()
Какви 4-5 год ... за 1-2 год ке се напраиш... ае не ти кажувам сама ке видиш само јаки тренинзи,исхрана и многу спиење!!! Без спиење ништо не праиме. Суплементи ако сакаш можеш ако не јбг, кркај пилешко.
Теретана и советите од трајче. Прво и основно да пробаш да ја балансираш исхраната (тоа е цел твој дел) а веке за водење низ тренинг може таму кај што ке идеш ке има инструктори и ке ти ги покажат првите чекори така да за тоа не се секирај. И најбитно од се ЧИТАЈ и само читај за исхрана,тренинг,суплементација.. се, така најдобро ке научиш. Со среќа!![]()
и заборави да напоменеш: кркај семки од тиква, слушам дека растат цицки.Какви 4-5 год ... за 1-2 год ке се напраиш... ае не ти кажувам сама ке видиш само јаки тренинзи,исхрана и многу спиење!!! Без спиење ништо не праиме. Суплементи ако сакаш можеш ако не јбг, кркај пилешко.
Теретана и советите од трајче. Прво и основно да пробаш да ја балансираш исхраната (тоа е цел твој дел) а веке за водење низ тренинг може таму кај што ке идеш ке има инструктори и ке ти ги покажат првите чекори така да за тоа не се секирај. И најбитно од се ЧИТАЈ и само читај за исхрана,тренинг,суплементација.. се, така најдобро ке научиш. Со среќа!![]()