Прво мислам дека оваа тема не е иста со оваа ако модераторите не мислат така нека ја избришат..
Целта ми е да ги споделуваме случките од нашето детство кои ни оставиле најголеми впечаток и на кои ден денес со насмевка се потсетуваме на нив..
Ќе наведам некои на кои јас се сеќавам-
Кога имав 6 години сакав да научам да возам точак и дада се реши да ме научи арно ама јас со едната рака ја држев нејзи а со другата рачката за воланот и ми беше страв да ја пуштам сестра ми и кога се решив изгубив рамнотежа и на страната кај што бевме ние имаше коприви и ние во нив паднавме сестра ми па јас над неа со се точак после утредента двете со пришови бевме цели од копривите![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
После една година не можев да научам да возам голем точак и возев едно мало точаче од сестра ми кога била мала и мислев дека ако нема ланец точакот ќе можам да возам и го убедив дедо да го извадив иако тој се противеше арно ама после кога сватив дека бил во право ми беше криво,барем на него ќе се научев да возам ..
Сум била мајстор за расипување кукли сум сакала да видам што има во нив и од кај пеат
исто и сите барбики биле без глава исто така се сеќавам на играњето ,,мајки'' со другите девојчиња,правењето торта од кал,шиењето на облека за барбиките правењето куќички за нив.. но потоа бидејќи не знаев да возам точак другарките мои возеа и јас дома си останував ама сама си играв докторка ги лечев обезглавените кукли и барбики..
Ако ми текнат уште некои ќе допишам..
Дојде и вашиот ред,повелеле![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Целта ми е да ги споделуваме случките од нашето детство кои ни оставиле најголеми впечаток и на кои ден денес со насмевка се потсетуваме на нив..
Ќе наведам некои на кои јас се сеќавам-
Кога имав 6 години сакав да научам да возам точак и дада се реши да ме научи арно ама јас со едната рака ја држев нејзи а со другата рачката за воланот и ми беше страв да ја пуштам сестра ми и кога се решив изгубив рамнотежа и на страната кај што бевме ние имаше коприви и ние во нив паднавме сестра ми па јас над неа со се точак после утредента двете со пришови бевме цели од копривите
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
После една година не можев да научам да возам голем точак и возев едно мало точаче од сестра ми кога била мала и мислев дека ако нема ланец точакот ќе можам да возам и го убедив дедо да го извадив иако тој се противеше арно ама после кога сватив дека бил во право ми беше криво,барем на него ќе се научев да возам ..
Сум била мајстор за расипување кукли сум сакала да видам што има во нив и од кај пеат
Ако ми текнат уште некои ќе допишам..
Дојде и вашиот ред,повелеле