Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мои искрено немаф мноо паре : )
али има се увек ракиичка и смешка на астал, поголемо богатсфо амин
Башка Чаки ми пое по дневну, осеќам се као Бразил у Јамајку : ) ..... кд сам нервозан, признаам... пцују мајку шајку : )

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Снајди се па живеј... Премисата за боаташки живот... (facepalm)
Ах дете...
Значи стварно не ми е јасно кој ви е проблемот на тебе и на некои членови овде на форумот со мене? Шо к** сакате од мене? Има копче игнорирај и ај пријатно.Боже мили

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Значи стварно не ми е јасно кој ви е проблемот на тебе и на некои членови овде на форумот со мене? Шо к** сакате од мене? Има копче игнорирај и ај пријатно.Боже мили
Веруј неаме нишо против никој одредено. Едноставно 6000 денари е сума за потсмев - земено дека некои се претепуваат од работа за да ја заработат за цел месец. И далеку повеќе бараат начин да се снајдат.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Веруј неаме нишо против никој одредено. Едноставно 6000 денари е сума за потсмев - земено дека некои се претепуваат од работа за да ја заработат за цел месец. И далеку повеќе бараат начин да се снајдат.
Па добро бе.Шо да правам јас?Да земам да ти дадам 6000 денари(facepalm) Секој си го тера своето,мене не ми е гајле кој како живее.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Па добро бе.Шо да правам јас?Да земам да ти дадам 6000 денари(facepalm) Секој си го тера своето,мене не ми е гајле кој како живее.
А бе види... коа би можела да ја сфатиш барем малку ситуацијата на луѓето кои црнчат од јутра до сутра, немаше да се правиш важна тука за тоа како твоите не те казниле за поставување на толкава сметка. Пошо ни мене не би ме. Ама затоа јас ќе си ја платам сам. Anyway I can.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Што убав речник имаш, мераци.(facepalm)
Ние ништо не сакаме од тебе. Едоставно, инспирирани од твојот пост си коментираме.
Нели тука сите се залагате за слобода на коментирање и цитирање така да не гледам каде е проблемот.
А ако си се пронаоѓаш ти во постовите, не е тоа наш проблем.:zelen
Секое добро.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
А бе види... коа би можела да ја сфатиш барем малку ситуацијата на луѓето кои црнчат од јутра до сутра, немаше да се правиш важна тука за тоа како твоите не те казниле за поставување на толкава сметка. Пошо ни мене не би ме. Ама затоа јас ќе си ја платам сам. Anyway I can.
Абе види.На моите парите не му паднале од небото и станале богати.Ехее братче работеле,црнчеле за денеска да имаат пари.Шо само дробите глупости,кога не ме познавате? Јас едноставно неможам да сфатам.Плус тоа,јас си зборам ѕидот ме слуша.Ало бре дечко овде,малолетна сум како би платила јас за што и да е.Последен пост :)

Статус
Затворена за нови мислења.