Значи стварно не ми е јасно кој ви е проблемот на тебе и на некои членови овде на форумот со мене? Шо к** сакате од мене? Има копче игнорирај и ај пријатно.Боже милиСнајди се па живеј... Премисата за боаташки живот...
Ах дете...
Гугл транслејт - Сеа сум поблиску до еж.Now I’m Closer To The Edge!
Веруј неаме нишо против никој одредено. Едноставно 6000 денари е сума за потсмев - земено дека некои се претепуваат од работа за да ја заработат за цел месец. И далеку повеќе бараат начин да се снајдат.Значи стварно не ми е јасно кој ви е проблемот на тебе и на некои членови овде на форумот со мене? Шо к** сакате од мене? Има копче игнорирај и ај пријатно.Боже мили
Па добро бе.Шо да правам јас?Да земам да ти дадам 6000 денари Секој си го тера своето,мене не ми е гајле кој како живее.Веруј неаме нишо против никој одредено. Едноставно 6000 денари е сума за потсмев - земено дека некои се претепуваат од работа за да ја заработат за цел месец. И далеку повеќе бараат начин да се снајдат.
А бе види... коа би можела да ја сфатиш барем малку ситуацијата на луѓето кои црнчат од јутра до сутра, немаше да се правиш важна тука за тоа како твоите не те казниле за поставување на толкава сметка. Пошо ни мене не би ме. Ама затоа јас ќе си ја платам сам. Anyway I can.Па добро бе.Шо да правам јас?Да земам да ти дадам 6000 денари Секој си го тера своето,мене не ми е гајле кој како живее.
Што убав речник имаш, мераци.Значи стварно не ми е јасно кој ви е проблемот на тебе и на некои членови овде на форумот со мене? Шо к** сакате од мене? Има копче игнорирај и ај пријатно.Боже мили
Абе види.На моите парите не му паднале од небото и станале богати.Ехее братче работеле,црнчеле за денеска да имаат пари.Шо само дробите глупости,кога не ме познавате? Јас едноставно неможам да сфатам.Плус тоа,јас си зборам ѕидот ме слуша.Ало бре дечко овде,малолетна сум како би платила јас за што и да е.Последен постА бе види... коа би можела да ја сфатиш барем малку ситуацијата на луѓето кои црнчат од јутра до сутра, немаше да се правиш важна тука за тоа како твоите не те казниле за поставување на толкава сметка. Пошо ни мене не би ме. Ама затоа јас ќе си ја платам сам. Anyway I can.