Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Е таман уште тоа ми фали,да бегам кога ке ме бркаат :D
ке ти дадиме имаме опрема немај гајле за тоа :D:zelen
Че се испобуцаш ако не им стајш такви куралца озгора :D
пер знаеш дека ми требат такви....ај коа ке доам у ск. треба да купам :zelen

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Она емисијана шо оди на прва..време е за бебе сосе тоа музичето скапано:mad ...ХЕБЛАТА У ФАЦА !!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Emma.T and Saladin

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Јас..уствари мене едноставно не ми е јасно кој ви дал право да зборувате секако за мене а не ме ни знаете?
Одеднаш јас станав,неспособна,глупа,девојче шо чека од тато и мама бла бла.Луѓе ај калм даун.Мислам Farfalla Saladin i redhead како прво не ме познавате.Второ не сум на факултет.Да,моите се богати и имаме пари и тоа незначи дека јас сум каква вие што ме нарековте.Еве за сметката пример,па боже мили познавам многу луѓе кои се жалаат дека немале пари,ги гушат кредити а сметки за телефон прават високи.И не ми изигравајте некои светци овде на форумот вие не сте никои мене да ме навредувате овде.Има пари бе и шо,тато ќе ми обезбеди работа,ќе си завршам факултет (само да потенцирам дека сум одлична ученичка) ама ете среќата ќе ми се посреќи.Немам јас кецови Farfalla и не сум фраерка ;)
Снајди се па живеј.И не мислам темава да ја полнам со офф-топици и мрчење како некои од вас.У,бре побогу да се имало само виртуелен живот.Јао се згрозив.Ме разочараа некои членови и мислењата ќе ги пријават затоа што недоволно информирани а дробат за некој.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena
Статус
Затворена за нови мислења.