Јас..уствари мене едноставно не ми е јасно кој ви дал право да зборувате секако за мене а не ме ни знаете?
Одеднаш јас станав,неспособна,глупа,девојче шо чека од тато и мама бла бла.Луѓе ај калм даун.Мислам
Farfalla Saladin i
redhead како прво не ме познавате.Второ не сум на факултет.Да,моите се богати и имаме пари и тоа незначи дека јас сум каква вие што ме нарековте.Еве за сметката пример,па боже мили познавам многу луѓе кои се жалаат дека немале пари,ги гушат кредити а сметки за телефон прават високи.И не ми изигравајте некои светци овде на форумот вие не сте никои мене да ме навредувате овде.Има пари бе и шо,тато ќе ми обезбеди работа,ќе си завршам факултет (само да потенцирам дека сум одлична ученичка) ама ете среќата ќе ми се посреќи.Немам јас кецови
Farfalla и не сум фраерка
Снајди се па живеј.И не мислам темава да ја полнам со офф-топици и мрчење како некои од вас.У,бре побогу да се имало само виртуелен живот.Јао се згрозив.Ме разочараа некои членови и мислењата ќе ги пријават затоа што недоволно информирани а дробат за некој.