Се ми се чини дека го ставија Митревски за да изгубат.
И да прашам некоја статистика од натпреварот за тоа кој колку голови даде?
Кој кејф ми го направија, ама ....
Ама не знаеше Шундо дали да изгубиме или да одиме на победа, на крај се одлучи што сака упм. По лесен натпревар не сум видел до сега, не им направивме фаул на Данциве за барем жолт картон камоли за 2 минути, барем во првото полувреме.
3 цепелини против Данска, ова е најголем кејф што ми го направија нашиве и по тоа ке го паметам овој натпревар.
Ова со Митревски не ти чини дека поради него губивме имаше 5 одлични одбрани, Лазаров одмори едно 5 минути на клупа па после влезе за да биде дел од пархетот во последните 60 минути.
Ми беше многу интересен Шундо не знае што да им каже, не знае дали сакаме да изгубиме и зошто да изгубиме или дали сакаме да победиме и зошто?
Како и да е следен противник Германија. Не е наивен противник, ке биде многу тешко али ајде, ова беше лесен натпревар за нас со Данциве, си играме мајтап, исто и они, на моменти само пукаше Хансен ми се чини 5 гола даде.Исто треба да се пофали и Филип, го играше својот најдобар настап за репрезентацијата, можеби и кариерата, ах Филипче.
Играч на натпреварот: Вилбек, тренерот на Данска
Не ме дупај, сигурно на некои дроги се овие Шпанциве, никој не очекуваше такво нешто.
Еве ви статистика: