Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Ја се радувам шо изгубија. Додуша сакав да им вратиме на Хансен и компанија, ама не, не, не мора сега па. :D

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Се ми се чини дека го ставија Митревски за да изгубат. :D И да прашам некоја статистика од натпреварот за тоа кој колку голови даде? :rolleyes::zelen

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Се ми се чини дека го ставија Митревски за да изгубат. :D И да прашам некоја статистика од натпреварот за тоа кој колку голови даде? :rolleyes::zelen

Кој кејф ми го направија, ама ....

Ама не знаеше Шундо дали да изгубиме или да одиме на победа, на крај се одлучи што сака упм. По лесен натпревар не сум видел до сега, не им направивме фаул на Данциве за барем жолт картон камоли за 2 минути, барем во првото полувреме.
3 цепелини против Данска, ова е најголем кејф што ми го направија нашиве и по тоа ке го паметам овој натпревар.
Ова со Митревски не ти чини дека поради него губивме имаше 5 одлични одбрани, Лазаров одмори едно 5 минути на клупа па после влезе за да биде дел од пархетот во последните 60 минути.
Ми беше многу интересен Шундо не знае што да им каже, не знае дали сакаме да изгубиме и зошто да изгубиме или дали сакаме да победиме и зошто? :zelen

Како и да е следен противник Германија. Не е наивен противник, ке биде многу тешко али ајде, ова беше лесен натпревар за нас со Данциве, си играме мајтап, исто и они, на моменти само пукаше Хансен ми се чини 5 гола даде.Исто треба да се пофали и Филип, го играше својот најдобар настап за репрезентацијата, можеби и кариерата, ах Филипче. :)

Играч на натпреварот: Вилбек, тренерот на Данска :zelen Не ме дупај, сигурно на некои дроги се овие Шпанциве, никој не очекуваше такво нешто.

Еве ви статистика:
statistika.JPG

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Се мислев и на крај ми текна дека до аватарите е. За Чиле и Катар имав еден аватар со девојче и елка а за последните 3 натпревари, два ми беа со Тошо Малерот и еден со Шундо, тоа значи дека се враќам на аватарот со девојчето и елката.:D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Добро е што изгубивме барем нема да гледам како Франција не мачка, а вака со Германија ако играат како денес 90% сум сигурен дека ќе победиме.Ако победиме би играле со Хрватска или Србија освен ако Шпанциве не изгубат намерно за да не играат со Франција

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Абе си спаси газот, ај сега. И кај па Хансен со повредено колено го пуштија да игра?! :^) Демек многу сакал да игра против нас, немој не ме радуј :zelen
Точно е дека има повреда, ама не даде максимум.
Се виде и на крајот и на крајот на првото полувреме подкривниваше малце, има болки ама игра.