Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Everybody dance now :igra
муахахаха Напред Македонијо <3
Здрвете ги Данците...
И денес пак се постело бе туууууууууууууу -.-
ама утре ко ке станам ке си купам тост и Атлантис чоколадни школки.
А на полагање во Сабота нема да одам.
Не ми е за друго,денес излегов на 5 минути до кај другарката и главата ми се заледи сега ми фучи :rolleyes:
На кратко сум тука бидејки имам филмски маратон за гледање.

Ај така.

31cPZ8LhmJL._SL500_AA300_.jpg

Почастете се :p

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Emma.T

Истакнат Член
23 декември 2012
241
352
163
Луѓе зошто нови членови отвараат веќе постоечки теми? Не може некако да се направи после првиот месец или после 100 мислења да може да се отвори тема, а не одма со самото членство? Многу е непрегледно кога има 5(онака ја напишав бројката) исти теми отворени од различни членови со по 2 мислења.

Ај да ве поздравам и не се нервирајте со небитни работи. Имајте убава вечер. :)
Еве ви, уживајте и смејте се :giggle :

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Фала ти слб шо ме читаш.Фали ви на сите шо ме следите паралелно на тоа шо неможете без моите постови на форумот.Еднаш дада Лепа се гори втор па не.Мислев да се откажам од форумот и не глумам жртва ама дефинитивно МИ СЕ ГАДИ од тебе(горенаведениот) нема манџа во која не си замешан. И не,нема да бидеш ти тој партибрејкерот кој ќе ми ја уништи дента и ќе ми ја тргне насмевката.Ќе те моља за последен пат,моите нотификејшнс да не бидат од тебе и да не ме цитираш затоа што ни најмалку не ми е битно твоето мислење.
И прво ми беше криво шо беше баниран,те мислев за поинаков али шта је ту је,моето мислење за тебе е сменето.Има многу прекрасни особи овде,ама од мрчаторите и манијаците неможат да се пробијат за да видиме навистина колку добри личности се.Ќе си се препознаат затоа што се малку ;)
На крај краева,јас што сакам ќе пишам на форумот и од кај сакам ќе си копирам.
За крај на постов..Мене форумот неможе да ме демотивира,може да ме инспирира-Повторно копирано виа Кирил Поп Христов (wave)

Душичке дај бе најди си друга занимација. Си одам, не си одам, не ме замарате, не паѓам во депресија заради вас, правам што сакам, копирам што сакам.... впечатокот е дека твоето членство и придонес на форумов, ни со нула не би го множела.
А не дека е важно јас со што те множам.. чисто да си кажам и јас нешто, да изборјам некое мислење повеќе:zelen

премногу критични сте настроени, заборавате дека овдека сме дојдени за дружење и споделување на мислење
критиката префрлувањето, и омразата не водат никаде тоа да ви е јасно.
и уште едно друго Што повеќе да шетате надвор надвор е реалниот свет.

Постов ти е генерална проба за потопот кој одамна си го спремаш?? Пишуваш две мислења сосема спортивни едно од друго...
Ајде биди ми поздравен Легионере.... морав да те цитирам, ми ги бодат убавите синки очи твоите мислења :Р

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!

ЛЕЛЕ НЕ МОЖАМ
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХАЊЕФНЊЛФНЌНЕФВ ЌЉЊ!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.