Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК дечково од аватаров ме инспирираше пак да му се вратам на вежбањето на British Accent. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_-

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
ГООООЛЕМИ комплекси на нижа вредност треба да имаш, со неколку големи О, за да крадеш туѓи мисли.
Добро бе, како може да помислат луѓево кои до вчера пишувале златце, сакуФкам, мВа и останати лигушки, дека ќе поверуваме дека преку ноќ научиле како всушност убаво се употребуваат зборовите. Знаете убави, сложени реченици, а не просто проширени.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Фала ти слб шо ме читаш.Фали ви на сите шо ме следите паралелно на тоа шо неможете без моите постови на форумот.Еднаш дада Лепа се гори втор па не.Мислев да се откажам од форумот и не глумам жртва ама дефинитивно МИ СЕ ГАДИ од тебе(горенаведениот) нема манџа во која не си замешан. И не,нема да бидеш ти тој партибрејкерот кој ќе ми ја уништи дента и ќе ми ја тргне насмевката.Ќе те моља за последен пат,моите нотификејшнс да не бидат од тебе и да не ме цитираш затоа што ни најмалку не ми е битно твоето мислење.
И прво ми беше криво шо беше баниран,те мислев за поинаков али шта је ту је,моето мислење за тебе е сменето.Има многу прекрасни особи овде,ама од мрчаторите и манијаците неможат да се пробијат за да видиме навистина колку добри личности се.Ќе си се препознаат затоа што се малку ;)
На крај краева,јас што сакам ќе пишам на форумот и од кај сакам ќе си копирам.
За крај на постов..Мене форумот неможе да ме демотивира,може да ме инспирира-Повторно копирано виа Кирил Поп Христов (wave)

Nicole

Староседелец
27 јуни 2012
249
226
643
Денес како да се договориле сите да ме нервираат, побаксуз ден не можеше да излезе(n)

Magnolya

Истакнат Член
25 ноември 2012
10
44
113
L.A
Мило ми е Lepaa :sreken Еве ти една „нотификејшн“ од мене. Се надевам друг пат нема да се китиш со туѓи перја.
Мило ми е што и други го сфатија тоа.. Јас дрндав уште на времето во што ќе носам за нова година што си купив како изгледам кога крадеше слики од други форуми. Ама одма коментарите ми беа избришани.. Тоа е што е... Вистината испаѓа на виделина кд -тд.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo
Статус
Затворена за нови мислења.