Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А да отвори некој тема,избираме Мис и Мистер на форумот? :D
Машала денот што одмина го посветуваме на надворешниот изглед на членовите.
Кој ке ја отвори темата?Мене ми е страм оти ке победам на изборот.(bandit)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
СДК дека не можев да ја најдам темата испукајте се па.......да ве е**м тоа к*рвите.......П*чка ли ви материна.........влагла во вецето да се слика у П*чку матер со се тоа апаратот.........јас ке се ум*чам...таа си се слика .....маме ли ти Е*БАМ :banghead........глупа нација брееееееееее.......................или па онаа недела толку огледала по кафичот тие се набиле у веце да се видат.......(facepalm)
http://forum.crnobelo.com/threads/Испукајте-се.82/page-27

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Абе аманте многу било пффф...сега разбирам не ви се вади баш ваша слика за во најново отворенана тема, али смирете се пружете им шанса на другите, не ме разочарувајте :D

П.С. Пуштете го бре срцево, црнобело форумов, само го зацрневте, од белото ни трага..па што ако се насмееме малку, на штета е? кажете, има штета? подобро одвреме навреме ваква тема отколку секој ден по 100 теми со различни наслови а иста суштина, ќе си се вртиме во круг.ама очигледно модераторите сакаат да си се вртат во круг штом таквите теми сеуште не се заклучени..

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
tumblr_mcv3dkjbAy1qiu1tyo1_500.gif

tumblr_mcv3dkjbAy1qiu1tyo2_500.gif

Е, баш ваква е мојата реакција кога ќе ми ѕвони некој рано насабајле.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Инаку не, нема ништо во воздухов, зошто да имаше, сите го дишиме и сите ќе мрчевме кхм кхм, шмрчевме по форумов..вака, порелевантно е да кажам, има нешто во главите на некои луѓе, поточно нема ништо во тие глави.. :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.