Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ирена и Трајанка се во Кала со Пеце, Рамче, Менде, Тошо и сркаат макијато.
emoticon-0112-wondering.gif

И? Што ми прави мене тоа разлика?
Уште подобро - што ним им прави тоа разлика?

Уствари заборавив, треба да се покажеш пред народот и светот колку си прошетан, искулиран и фенси.
Дај бе најдете си живот.

Целиот ФБ е една самобендисана и егоцентрична фракција, измислена да ти набилда самодоверба и сила која во реалниот свет и живот не можеш да ја манифестираш преку обично прашање за насока од рандом човек на улица... некако сите се испозаљубија самите во себе, и одеднаш сите се кул, чил и се во некој чилакс mood,
emoticon-0114-dull.gif
ми иде да земам една зоља и да се распукам на Плоштад.

Смрдеж е народов, абе само кај нас ли има вакви ненормални?
Ги молам порашетаните да ми одговорат со доза на сериозност, минус иронија и сарказам на прашањево, зашто и овие две се во мода, па ги употребува и слепо и сакато, и со смисла и без.
Код:
http://forum.femina.mk/kafe-muabeti/sakam-da-kazam-t9061/1800.html#p818095
http://forum.femina.mk/kafe-muabeti/sakam-da-kazam-t9061/1800.html#p818095

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
^ Кога веќе ја отворивте таа тема, да кажам дека не ѝ е првпат на Лепа да копира, најпрвин мислев дека си копира нешто сама што го напишала на друг форум, ама после видов дека всушност секој пост ѝ е копиран од различен член, можам овде минимум 5-6 да наведам.
Хвала на пажњи. (wave)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
^ небитно кој и да е, нека излезам јас мрчатор и хејтер и се`, ама мајке му јас мислам на форумов сме да си споделиме свои мислења а не да копираме нечии туѓи постови и да ги пласираме како сопствени. Еве на пример конкретно погоре членката можела да каже постот не е нејзин, ама се согласува со тоа напишаното и сака да го сподели.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК
Немав одено на Рекорд скоро да не претерам недела и пол, денеска поминвам и ми копат на масло, то да ти биле тие мекиците. Јас пак ќе кажам за убо за арно да е.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мене ме иритира виц кд е препишан , а не па некоја озбиљна стфар : )

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
СДК
Немав одено на Рекорд скоро да не претерам недела и пол, денеска поминвам и ми копат на масло, то да ти биле тие мекиците. Јас пак ќе кажам за убо за арно да е.:D

Мене па повеќе мерак ми прави на самата станица кај Рекорд пицеријата што нуди 2 парчиња пица за 70 денари. :zelen

А, да, Мадагаскар 3(Д) позитивно ме изненади, првиот дел пред години ме остави многу рамнодушен. Плус, самиот филмски маратон на Милениум е за поздравување. :)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
ја потрошив цела плата за рекордно време :)
Мобилка+принтер+сметки

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Леле после пола година и јас да отидам на факс. :giggle Не не, дефинитивно не ми се променило мислењето, се уште ме иритира само кога ќе стапнам во ходник...

П.С. Сега има на Рекорд помеѓу Мекиците од Стража и Пекара 10, пица на парче, 2 за 65 денари. :D

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Леле после пола година и јас да отидам на факс. :giggle Не не, дефинитивно не ми се променило мислењето, се уште ме иритира само кога ќе стапнам во ходник...

П.С. Сега има на Рекорд помеѓу Мекиците од Стража и Пекара 10, пица на парче, 2 за 65 денари. :D
Инфлација на тесто :)))

СДК уште малце ќе тркнам до библиотека да враќам книги и по можност позајмам нови.

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
замисли мене како би ми било што две и пол години што не сум стапнат :)

• Ми се допаѓа
Реакции: DarkPassenger
Статус
Затворена за нови мислења.