Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сите исклучувања на шампионатов за нас беа оправдани, дали едно-две сомнителни (во 4 натпревари).

Вчера они имаа ракометар на земја, плус исклучен, и им дадовме гол со 4 играчи во поле. Судиите не ја запреа играта, иако доколку се одржуваше постојаност на критериумите, МОРАШЕ!

А за тоа дека влијае на натамошната игра, ние мислиме дека само нас ни се случуваат неправди, зашто другите репрезентации речиси и да не ги пратиме, што е нормално... Судиите не се машини, грешеле и ќе грешат. Ракометарите се професионалци, и најубаво треба да го знаат тоа, и максимално да го потиснат таквото влијание.
Не, никаде нема правило дека ако некој е на земјата треба да ти прекинат игра.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Франција или Германија - преголем залак, но ние со појаки играме подобро, искрено повеќе би сакал да играме со Германија, на минатото Европско првенство во Србија имаа смена на генерација па и затоа не беа баш најсјани иако изгубивме 1 разлика од нив, до сега би требало да се постегнати од Европското, но ништо не се знае се до дека не излезат двете екипи на теренот.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Не, никаде нема правило дека ако некој е на земјата треба да ти прекинат игра.

Пишав одржување критериум, не почитување правила. Значи алудирав на тоа што за Исланд запреа... Судиска неправда, нели?
Исто како што вчера имаше 2 незаслужени исклучувања за Русите, па никому ништо...

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Франција или Германија - преголем залак, но ние со појаки играме подобро, искрено повеќе би сакал да играме со Германија, на минатото Европско првенство во Србија имаа смена на генерација па и затоа не беа баш најсјани иако изгубивме 1 разлика од нив, до сега би требало да се постегнати од Европското, но ништо не се знае се до дека не излезат двете екипи на теренот.
И јас сум за Германија бар шансите тука се на наша страна ама се ми се чини дека нема да ја избегнеме Франција :zelen

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Пишав одржување критериум, не почитување правила. Значи алудирав на тоа што за Исланд запреа... Судиска неправда, нели?
Исто како што вчера имаше 2 незаслужени исклучувања за Русите, па никому ништо...
не смееме да се жалиме од судиите и тоа вчера небеше ништо го гледаше натпреварот Данска - Русија ?

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
не смееме да се жалиме од судиите и тоа вчера небеше ништо го гледаше натпреварот Данска - Русија ?

Mхм, ги пратам натпреварите од нашата група. :)
И Полска - Словенија го следев, таму па што судии ги најдоа, тралалајки и двајцата. :D
Иначе, и со Франција да се паднеме бе, никогаш ништо не се знае...
Еее, неодамна беше кога и „колевката“ на европската кошарка, Литванија, не’ отпиша пред натпреварот со нив, па... (wasntme)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Mхм, ги пратам натпреварите од нашата група. :)
И Полска - Словенија го следев, таму па што судии ги најдоа, тралалајки и двајцата. :D
Иначе, и со Франција да се паднеме бе, никогаш ништо не се знае...
Еее, неодамна беше кога и „колевката“ на европската кошарка, Литванија, не’ отпиша пред натпреварот со нив, па... (wasntme)
Би било интересено и со Франција,Карабатич би ни се израдувал шо мислиш?:zelen

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Би било интересено и со Франција,Карабатич би ни се израдувал шо мислиш?:zelen

Море дај Боже од него батак да напраиме. :zelen
Абе и вчера оној Гркот од Сибир ме плашеше, така и тргна (ни збрца 2-3 гола од грешките на Филип), но потоа се стиши.

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Ајде ние да ја тепаме втората постава на Данска, до некаде држи вода.
Ама Исланд да изгуби од Катар?!:frantic
Точно дека мотивацијата на Катар е зголемена и ќе идат со полни сили за влез во осмина, но и Исланд се бори за истото и не верувам дека лесно ќе се предаде, плус имајте у предвид дека голмано на Исланд пред секоја утакмица џвака детелини со четири листа и затоа топка едвај му улава у голо.
Ich glaube an Deutschen! Они бар никогаш не се предават!

П.С. Бев со нулта надеж за позитивен резултат против Русија, па одигравме нерешено. Сега сум со минус стотка за влез во 1/4 финале, па кој знае, може и до таму ќе стигнеме. (wasntme)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ајде ние да ја тепаме втората постава на Данска, до некаде држи вода.
Ама Исланд да изгуби од Катар?!:frantic
Точно дека мотивацијата на Катар е зголемена и ќе идат со полни сили за влез во осмина, но и Исланд се бори за истото и не верувам дека лесно ќе се предаде, плус имајте у предвид дека голмано на Исланд пред секоја утакмица џвака детелини со четири листа и затоа топка едвај му улава у голо.
Ich glaube an Deutschen! Они бар никогаш не се предават!

П.С. Бев со нулта надеж за позитивен резултат против Русија, па одигравме нерешено. Сега сум со минус стотка за влез во 1/4 финале, па кој знае, може и до таму ќе стигнеме. (wasntme)
Да ја тепаме Данска, а потоа и да тепа Исланд, ние ќе бидеме 3-ти. Ќе имаме 7 поени, а они 6. Русија веројатно ќе биде втора (поради поголемата гол-разлика) ако го победи Чиле, а ќе го победи. Данска прва со 8 поени. Значи мора да се тепа Данска за да се избегне Франција. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims