Пишувај кирилицаAuf ja mrazam taa Selska kokoska JA MRAZAM : !punch)
лелееееееСестру селску усерену гадну да ви се испонаебу !!!
Па како увек сфе ви ке дојдете на затфарање и ке наручите пицу за дете а дете нејќе да еде и цело време ке га терате ајде сине ајде сине.. и ке блеете како сојке без да праите ич муабет, како бе сфе ви мајку јебану да ви е*у испоебану
Да умрете бе гнасе селски, да се задавите
И како бе на овј минус у касни саати пешки га шетате тој дете од три године, ке ви се разболи бе малоумни
Више да не сте ми дошле, да не бесте ви пред пола сат дома ке си беше мајгу усерену скапану смрдљиву селску..
Викаф стаааари људи, сфе сфе само кумановац да не те пцуе : )лелееееее
Шо, не даја ти бакшиш пошо пуштија си ги прет затфарање? DDСестру селску усерену гадну да ви се испонаебу !!!
Па како увек сфе ви ке дојдете на затфарање и ке наручите пицу за дете а дете нејќе да еде и цело време ке га терате ајде сине ајде сине.. и ке блеете како сојке без да праите ич муабет, како бе сфе ви мајку јебану да ви е*у испоебану
Да умрете бе гнасе селски, да се задавите
И како бе на овј минус у касни саати пешки га шетате тој дете од три године, ке ви се разболи бе малоумни
Више да не сте ми дошле, да не бесте ви пред пола сат дома ке си беше мајгу усерену скапану смрдљиву селску..
Ееее со ова се согласувам....Викаф стаааари људи, сфе сфе само кумановац да не те пцуе : )