Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Квантитет над квалитет!
Мене ме потсеќа како кога ни ги даваа оние споменарчиња во основно, па моравме на секое прашање да одговараме. :giggle
Badgirl жити ја, намали со спамот, ми споулавеа нотификацииве.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Па многу модерни коледариве, на ѕвонче ѕвонат па и запејат некоја песна кога им се отвори. Да како шо си легнав сабајле у 4 ич не ми се интересни.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Коледе леде
паднало греде
разбудило мене
Најти се мачи
звонењето на глава му се качи
по четири деца
и јабуки, и чоколатца, и парички, КОЛЕДЕ!!! (yawn)
Коледе леде...

Паднало греде...

УТЕПАЛО ДЕТЕ....

Looks like... there will be no more.... KOLEDE FOR HIM!

YEAAAAAAHHH!!!!!

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Коледе леде...

Паднало греде...

УТЕПАЛО ДЕТЕ....

Looks like... there will be no more.... KOLEDE FOR HIM!

YEAAAAAAHHH!!!!!

xD

Ти текнува коа напраив лани таква зезанција со него со оние цртаните стрипови кајшто става наочари над наочари? xD

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Квантитет над квалитет!
Мене ме потсеќа како кога ни ги даваа оние споменарчиња во основно, па моравме на секое прашање да одговараме. :giggle
Badgirl жити ја, намали со спамот, ми споулавеа нотификацииве.
Ти па надлгедуеш теми од калибар на „како сте си го поминале денот виа GIF сли4иња“, колку сантиметри сте долги, што јадевте мрсно за НГ и зошто не, Кој дел од ноктот ви е најизраснат? :D

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Прекрасно утро аамо што не знам што да јадам...
Нели денес се постело (facepalm)
Ке ослабнам денес едно кило јас гледам.
А и онака морам да ослабнам.53 сум(worried)

Е немој толку да бидеш еј.. многу е.. веднаш диета :p
со оглед на тоа дека во просек 54кг е нормала..
53кг = си претерала :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Убав празник е денес, а уште поубав е утре.
Одсабајле не ме разбудија коледарчиња се разочарав, но најверојатно поради дождот, но сепак дојдоа неколку и ме потсетија како до пред некоја година и јас станував рано наутро возбудена и подготвена за долг поход до комшиските куќи, па кога ќе ти се наполнеше торбичката ќе се вратиш назад ќе ја испразниш, па пак назад и така неуморно.Знам ден два пред коледе ќе се соберевме и ќе почневме да спремаме стратегии, од каде ќе почнеме, па каде да не одиме зошто минатата година не избркале, па во колку ќе се чекаме, ама да не е касно, па тука започнуваат дискусии, времиња беа тоа.И на крај кога веќе не ве држат нозете ќе дојдете дома па возбудено ќе гледате какви бонбончиња имате, па колку парички имате, па ако и има некое чоколатце, радости.Мајка ми денеска ги чекаше подготвена од рано наутро со радост во очите, но за жал не дојдоа многу коледарчиња, па за да ја израдувам и јас и запеав, а таа пееше со мене.Мама, голем збор, кажан со многу љубов.Таа денеска направи ручек, таа го направи прекрасното лепче со паричка кое беше толку вкусно, и морам да признаам без мама не би било тоа тоа, ти благодарам што постоиш мамо!
А вие имајте убави празници и сакајте си ги мајките, тие се секогаш наклонети кон вас со многу љубов и уживајте во топлата домашна атмосфера :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi
Статус
Затворена за нови мислења.