Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Гостин, Прегледува тема „Ја викале...“ пред неколку секунди х 1499.
Ој нонан, знаев дека по темава се дојдени. :D

Туку...О, тешкото.
Курви штом диво ќе писнат...
Кхм...нема везе. Децо, ако сакате да се одмаздите на другарка оти го купила фустанот што сте сакале да го носите, само спијте со дечко и’, а потоа направете видео на јутуб дека вие сте жртвата. Инстант слава.
Let's watch the world burn.

И ја се извињавам вака што упаѓам ко птичјо лајненце во кафе на балкон, не дека е моја работа, ама на едвај 15 години се туфкате ради менструација на “девојката“ која патем има...колку? 14? Ве знаат бе деца од дома? :eek:

Баталете, ај да ловиме диносауруси.

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Како е можно паметен човек да биде толку изманипулиран од дневна политика па тоа е страшно. Млади луѓе полни со елан и потенцијал протестираат и се тепаат меѓусебно бранејки и тонејќи зад нечии болни амбиции,....страшно...по улиците на велес моментално(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Гостин, Прегледува тема „Ја викале...“ пред неколку секунди х 1499.
Ој нонан, знаев дека по темава се дојдени. :D

Туку...О, тешкото.
Курви штом диво ќе писнат...
Кхм...нема везе. Децо, ако сакате да се одмаздите на другарка оти го купила фустанот што сте сакале да го носите, само спијте со дечко и’, а потоа направете видео на јутуб дека сте вие жртвата. Инстант слава.
Let's watch the world burn.

И ја се извињавам вака што упаѓам ко птичјо лајненце во кафе на балкон, не дека е моја работа, ама на едвај 15 години се туфкате ради менструација на “девојката“ која патем има...колку? 14? Ве знаат бе деца од дома? :eek:

Баталете, ај да ловиме диносауруси.
ми се допајџа речнико :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
2021_477374362303765_2062870809_n.jpg

:D

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Ма на девојку ми бре не на мене, немам ја тој, хаха. Скоро цел викенд требаше да бидемо заедно и те што биднало и неможе да мрдне од дома.
Абе отиди ти кај неа. Гушкајте си се, смејте се... Have fun... А ако ја боли многу стуткајте се под некое ќебенце и грејте се :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and МиГ 21
Статус
Затворена за нови мислења.