Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Да не знае некој до кога работат ЈСП денес?

Сега слушав на радио.. возниот ред е како оној од петок.. утре сабајле ќе се вклучеле во сообраќај после 7 тоа е единствената измена.. а ако отвориш на jsp.com.mk/VozenRed.aspx сигурно ќе ти биде од корист : )))

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Заљубени, вечерва опијанете се од љубов!
Слободни птици, вечерва забавувајте се до небо!
А вие, што ќе си седите дома... Не заборавајте, топлината и удобноста во сопствениот дом се незаменливи! :)

(star) СРЕЌНА НОВА ГОДИНА ЦРНО-БЕЛИ, И ОСТАНЕТЕ МИ СИТЕ ПОЗИТИВНИ И НАСМЕАНИ!!! (star)

А за сите оние што, како и мене, ќе ја одбележат вечерта во Метрополис арената, нека биде ова журка за паметење! (pivo)

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Дечкии!!
Е сега кога ви го привлеков вниманието сакам да ви посакам Среќна Нова Година 2013.Ви посакувам еврејско богатство, сибирско здравје, француска љубов, англиска сериозност, циганско безгрижје и американски ксмет. Не,сериозно бидете си 12 месеци здрави,52 недели среќни,365 дена безгрижни,8760 часа заљубени,524 600 минути насмеани 31 536 000 секунди весели.
Годината,како така брзо помина дури да кликнеш со прст.На моменти среќа,некогаш тага. Додека го пијам последното утриско кафе оваа година го чувствувам прекрасниот мирис на кафето кое заедно со локумче ненормално оди :D

Уште утрото сите брзаат некаде.Кој ке слави по кафичи, кој во диско, кој во домашна атмосфера.Сите се растрчале.
Фризурата не е готова рано е де уште,фустанчето чекам мама да го испегла ии Нова Година уште да дојде и да помине.Битно е што ќе носите вечерва,како ќе бидете нашминкани,колку високи ќе бидат потпетиците.Свртете ги сите погледи кон вас. Пуштете гласна музика,за инает на комшиите.Нека ова биде една вечер со многу алкохол,празни чашки, многу насмевки и воздишки.Скршете го подиумот..
И од мене имате дозвола вечерва да кршете срца.Гоу он :cool:
Ми беше мило што се дружевме оваа 2012година(не цела ама ако) ке се дружеме секако и во новава 2013.Воедно,ова е и мое последно пишување на форумот Ве исплашив а? ПОСЛЕДНО ОВАА ГОДИНА Треба да се спремам и затоа ќе ме нема најдоцна до 2 јануари.Ко преживи,причаче.
ПС.И да си облечете црвени гаки за срека во љубовта
emoticon-0140-rofl.gif

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Дечки и ја ви посакувам прекрасен помин вечерва, со многу дружба, смеа, забава и најубаво да си ја пречекате Новата 2013та, па во неа натаму вие одлучувате како ќе ја поминувате. А јас ви посакувам љубов и здравје пред се, среќа и радосни моменти и се најдобро! Гушки до сите! (hug)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Црнобели, среќа,радост,здравје и љубов во изобилство нека ви дарува новата 2013 година. (party)(party)(party)
Убав помин вечер каде и да одите,и не се опуштајте многу со алкохолот:D
Во новата година на форумов му посакувам многу нови,квалитетни членови,многу позитивни и корисни мислења,повеќе дружба помеѓу членовите,а помалку расправии и спамирање.
Ве сака Мила Кунис:*
Happy-New-Year-Balloon-Picture.jpg

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
[Саопштење]
Дали ќе има некој за славење на форум? ветувам дека нема да кашлам на монитор за да ве разболам :)
[/саопштење]

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21
Статус
Затворена за нови мислења.