Ајмо децо сви да певамо.
Си ја накитив косава со г`з папир, па дури чекам да се навитка, да ви пишам уште еден клише пост со газелижујуча содржина, нели, да ви кажам дека сте срцки најмили и оти сите ве сакам, па така љубавно да се простиме до утре.
Па, шта да вам кажем? Годинава ми беше онака...посебно тапа во втората половина, па затоа едвај чекам во 12 да и’ ја треснам и заклучам вратата. Не дека во секундата нешто ќе се смени, но вечниот оптимист во мене смета дека непарните години секогаш ми се посреќни.
Иде големата 13ка (не, не, не Боки), демек баксузниот број кој е пак демек среќен за сите што сакаат да се издвојат од рајата ко посебни, а јас ви посакувам да ви е среќен на сите, да ви донесе пакетчиња, нова апокалипса за преживување, многу голи мажи и жени зацапани во светајучо уље, здравје, среќа, успеси на сите полиња (највеќе на минско), па и да ви исполни по некоја желба.
Што се тиче форумов, помалку мерете ташачиња и одете оф топик, а повеќе дискутирајте содржајно.
И да не го тупам до последно, останете ми убави, паметни и весели. Најубав помин вечер и внимавајте на себе и тие околу вас. Догодина пак ќе ве замарам.
Љуби вас,
Мрчотина.
*Slowly fades away with чочек за дочек playing in background...*