Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Knife а зошто да го видам јас ?! :zelen
Зашто кога се фалиш со твојот изглед, да те видиме, зошто и него да не го пофалам. Тој е скромен, не се фали. :rofl

Knife Брат : ) камуфлажа е тој цигаре ја ке ти кажу, фото фатаморгана или мујоморгана хасо не беше дома
ја не пушу, ја дувам, и фаца на слику ми е као да ме прекинаја некој на др.... други работе тамо по собу
а мајца не е моја, на брата ми е : )
Цигаре е за фотосесија брат, тој за д..... само ти си знаеш, иначе маица е моја. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and parvati

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Њоо Хоо ( морам кирилицу иначе е woo hoo)
и рипа рипа лудо човече како ненорнално : )

Абе другар ме чека а ја немош да се одлогирам
ајде гитлаааааа :ninja

Зашто кога се фалиш со твојот изглед, да те видиме, зошто и него да не го пофалам. Тој е скромен, не се фали. :rofl

Цигаре е за фотосесија брат, тој за д..... само ти си знаеш, иначе маица е моја. :rofl
ти што си му извини да те прашам вака убаво фино и директно ?! :frantic:rofl

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ооо...шит...комотно пишете ми го името ко синоним за “скапано“, озбилно.
Во живот не ме болеле толку нозете и кичмата. Се распаѓам децо, ко Распутин во цртанион за Анастасија.
Женстурачи, цело Скопје го превртовме за да најдеме нешто солидно, а на крај во маалска продавница си најдов.
И што е најубаво, баш ко што си ја замислив комбинацијата ми излезе, дури и поубаво. Мх!
Озбилно, нек иде у онаквото сиот кич. Што е бре ова чипки и наберени свили?!
А за да е комплетен денот, го видовме и Боки 13 во Рамстор со фенси бунда.
Жими ја, ептен личат со тетка ми...ако му е од утеха.

Битно јас сум задоволно-распадната и едвај чекам да се испрчам на НГ ко државна кокошка пред парење. (nod)

Статус
Затворена за нови мислења.