Кога дремам на форум едвај 2-3 поста, а ме нема саат - два цели 4 страници
Лаки и јас до сличен заклучок дојдов веднаш штом отворив во темава ... мене ме нема од 12 попладне и цели 6 страници сте успеале да изредите...
ако ако терајте : ))
ве
Кога дремам на форум едвај 2-3 поста, а ме нема саат - два цели 4 страници
Нишо....скокај в тавче кога те пофалил за јадењеСДК последениот петок од 2012 го поминав ПРЕ- КРАС- НО
За првпат,ми беше љубовта на гости,му направив пица,испеков лиснати и добив пофални зборови за јадењето
Имам голем плус кај него сеа
И нормално, не би било совршено без чаша винце,бакнежи,прегратки и изјавување љубов
Ептен ми се направи мерак
Чуството кога готвиш за него....па уште кога ќе ти го пофали зготвеното Или па... :
Чуството кога трепериш од среќа
На крај едвај имаше место за кафенце и благо
Сакам пак! Те сакам убавино
а да ни зготвиш нешто и нас ?!СДК последениот петок од 2012 го поминав ПРЕ- КРАС- НО
За првпат,ми беше љубовта на гости,му направив пица,испеков лиснати и добив пофални зборови за јадењето
Имам голем плус кај него сеа
И нормално, не би било совршено без чаша винце,бакнежи,прегратки и изјавување љубов
Ептен ми се направи мерак
Чуството кога готвиш за него....па уште кога ќе ти го пофали зготвеното Или па... :
Чуството кога трепериш од среќа
На крај едвај имаше место за кафенце и благо
Сакам пак! Те сакам убавино
шо така ?Глупаво ... се е заникаде. Погрда вечер не сум имал -.-'
гоогле знае сигурноСакам да прашам дали знае некој како се прави пилешка салата ?!
Незнам. Не сум расположен, се чувствувам глупаво. Ми фали ова време, само лани.шо така ?