Убав предлогДа ги извадиш сите слики каде што сте заедно друштвото да ги залепиш на хамер или можеби да ги урамиш во убава и голема рамка со некоја порака на истото![]()
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Убав предлогДа ги извадиш сите слики каде што сте заедно друштвото да ги залепиш на хамер или можеби да ги урамиш во убава и голема рамка со некоја порака на истото![]()
Опиши ја малце неа, него, што како се слагаат, како им оди љубовниот живот, што им е заедничко, што сакаат да прават besides интима.Една моја другарка со дечкото ќе прават 2 години па ме праша шо да му купела, па ако имате некој предлог кажете![]()
ехех има личности кои навистина се сакаат па можеби и сите пари ќе ги дат за поклонЗависи и за која пригода, имам подарувано многу, гледам подароците секогаш да бидат оригинални, барем ме бидува за смислувањена вереникот за роденден му купив лав ( омилено животно му е, а и во хороскоп е тоа ) книгата што ја сакаше, и торта со неговиот клуб ама пред тоа јас се правев на тошо дека не знам за кој клуб навива, му запалив свеќи, прскалки и му пеев и хепи брдеј, се изненади многу, посебно за тортата
аа да и една честитка му изработив, на листови од тетратка, со текстови, сликички така некако беше
сега имам присоберено некоја пара и за нг па ќе видиме што ќе му купам, откако ќе му купам ќе напишам што му купив
инаку не е битно што да се купи, битно е да знаеш што сака личноста на која купуваш, што ја исполнува, и тогаш да биде среќна
![]()
Не се секирај .. има некои и над 16 кои сакаат мечиња.Имаш 16 години разбирливо е дека мече би и подарил на женска. Мечињата се за тинејџери.
Ама пошто 90% од форумов се повозразсни малце сите сакаат ова да го добијат како подарок.