Љубовни проблеми

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
A ima eden sto veke dolgo vreme me simpatizira i koga kje se vidat so toj sho sega ti zboruvam se karaat neznam sto da pravam
Првин пишувај кирилица! Второ ова не е гламстик па да ти даваме совети на секоја реченица, напиши текст па да разбереме за што всушност се работи. Трето послушај го срцето.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Првин пишувај кирилица! Второ ова не е гламстик па да ти даваме совети на секоја реченица, напиши текст па да разбереме за што всушност се работи. Трето послушај го срцето.
ова третото е најпаметното напишано од тебе ...:zelen

• Ми се допаѓа

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,520
1,183
Big Sur
Мене ако толку ме зјапа некој, два пати ќе се погледнам во огледало да се осигурам дека не ми останал ајвар на забите.

Lollypop

Истакнат Член
26 декември 2012
251
197
143
(facepalm) Се зацапав у координатор,6 години е поголем од мене..не е љубов у никој случај..повеќе е опсесија. Профилот негов на фб ко почетна ми е,му вртам од скриен на моменти за да му го чујам сласот,дознав дека сака бритиш стајл-купив таква марама итн итн.. кога се слушам самата себе си сфаќам колкав манијак сум хахаха како и да-се кладам дека ќе ми помине за 3-4 дена :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and The_Mayor

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
(facepalm) Се зацапав у координатор,6 години е поголем од мене..не е љубов у никој случај..повеќе е опсесија. Профилот негов на фб ко почетна ми е,му вртам од скриен на моменти за да му го чујам сласот,дознав дека сака бритиш стајл-купив таква марама итн итн.. кога се слушам самата себе си сфаќам колкав манијак сум хахаха како и да-се кладам дека ќе ми помине за 3-4 дена :banghead
Е овоа неможам да го разберам.Дали само јас мразам опседнатост? Па неможе бе луѓе,остај го човекот нека диши.А,ако веќе си толку затрескана во типот кажи му.Вреди да се проба.Ако те одбие,ќе научиш лекција,ако не ќе си бидете среќни до крајот на животот д енд.

• Ми се допаѓа
Реакции: Emma.T and МиГ 21

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Вели дека секогаш кога се бакнуваме се пали на мене и го боли после едно 5 мин. Докторот му рекол дека има многу јака ерекција. Што да сторам а да не патиме и двајцата? Не сакам секс бидејќи не сме долго во врска.

• Ми се допаѓа

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Вели дека секогаш кога се бакнуваме се пали на мене и го боли после едно 5 мин. Докторот му рекол дека има многу јака ерекција. Што да сторам а да не патиме и двајцата? Не сакам секс бидејќи не сме долго во врска.
Епа не се бакнувајте:D Не го пали до толку ако не сакаш секс со него...една работа-што не е ок да се остави дечкото така запален, друга работа што си има проблем го боли..сакаш да му нанесуваш болка?

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Епа не се бакнувајте:D Не го пали до толку ако не сакаш секс со него...една работа-што не е ок да се остави дечкото така запален, друга работа што си има проблем го боли..сакаш да му нанесуваш болка?

Се плашам да не е мамка за да го жалам и му дадам...

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер

Шо има везе долгата и кратката врска за сексот?Дај не се правете деца, ебајте се додека е време.